به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ عیسی گوهری روز یکشنبه در جلسه راهبردی تصادفات استان کردستان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار داشت: کردستان آب لحاظ وضعیت طول راههای در رتبه ۳۰ کشوری و از لحاظ تعداد تصادفات ماهیانه در رتبه ۱۸ کشور قرار دارد که این امر جای تأمل است.
وی افزود: در سال ۹۵ حدود ۶۲ نقطه حادثه خیز در استان شناسایی شده بود که از این تعداد حدود ۲۸ نقطه پرتصادف و ۳۲ نقطه دارای تصادف ثبت شده است که تاکنون حدود ۱۸ نقطه به طور کامل رفع شده است.
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی کردستان بیان کرد: بر اساس آماردتصادفات ۳ ساله و برابر دستورالعملهای وزارت راه و شهر سازی حدود ۱۸۳ نقاط حادثه خیز جدید در سال جاری شناسایی اما ثبت کد نهایی نشده و این نیاز به پیگیری فوری در سطح استان دارد.
سرهنگ گوهری عنوان کرد: در سال ۱۴۰۰ حدود ۲۸۲ تصادف منجر به فوت بوده که این تعداد در سال ۱۴۰۱ به ۲۹۵ تصادف رسیده و ۵ درصد افزایش یافته است.
وی افزود: از نظر جرحی نسبت به سال گذشته ۲۶ درصد افزایش، مجروح ۱۸ درصد، خسارتی ۹ درصد و جمعاً ۱۵ درصد تصادفات در استان در جادههای برون شهری افزایش یافته که این بسیار جای نگرانی است.
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی کردستان گفت: از لحاظ تصادفات سطح استان ۵ درصد منجر به فوت، ۴۳ درصد منجر به جرح و ۵۲ درصد تصادف خسارتی در طول راههای استان اتفاق افتاده است.
سرهنگ گوهری بیان کرد: وسایل دخیل در تصادفات استان کردستان پراید با ۱۴ درصد، وانت بار ۱۱ درصد، و انواع پژو ۳۱ درصد، ناوگان مسافر بری ۲ درصد و ناوگان باربری حدود ۱۰ درصد سهم تصادفات را به خود اختصاص داده اند.
وی بیان کرد: علل عمده تصادفات در استان کردستان تجاوز به چپ ۱۴ درصد، عدم توجه به جلو ۲۷ درصد و تخطی از سرعت مطمئنه با بیشترین تصادفات ۲۹ درصد، خستگی و خواب آلودگی ۳ درصد و سایر سازمانها ۲ درصد است.
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی کردستان گفت: به تفکیک محورهای پر تصادف در استان کردستان متأسفانه محور سنندج به همدان با توجه به چهار خطه بودن ۱۵ درصد تصادفات را به خود اختصاص داده و این بسیار جای هشدار برای کلیه مردم و مسئولان است.
گوهری با اشاره به اینکه محور سنندج به کرمانشاه نیز با مسیر کوتاهتر متأسفانه ۱۰ درصد تصادفات را به خود اختصاص داده است، عنوان کرد: محور سنندج به دیواندره ۸ درصد، محور سقز به دیواندره ۱۰ درصد، محور سنندج به مریوان ۶ درصد، محور سقز به بانه ۴ درصد، بیجار ۲ درصد، محور سقز به بوکان ۳ درصد تصادفات با ۲۱ کیلومتر را به خود اختصاص داده است.
وی گفت: محور سقز به مریوان با ۱۳۷ کیلومتر با ۳ درصد تصادفات و محور مریوان به باشماق با ۱۷ کیلومتر با ۲ درصد تصادفات را متأسفانه به خود اختصاص داده که باید توجه ویژه ای به این محور شود.
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی کردستان با اشاره به اینکه شیب تصادفات آخر هفته بسیار بالا و نیاز به پیگیری و بررسی بیشتری دارد، عنوان کرد: متأسفانه ۴۳ درصد از تصادفات به واژگونی، برخورد با احشام یک درصد، برخورد با عابر پیاده ۳ درصد و ۴۹ درصد برخورد وسیله با وسیله ارتباط دارد.
نظر شما