به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ احمد ساکی افزود: شادی حق مسلم و عمومی مردم است اما این شادی نباید توأم با تعدی به حقوق دیگران و اخلال در نظم عمومی و آتش سوزی و تخریب و یا خدای ناکرده مصدوم و مجروح شدن خود و سایر افراد جامعه باشد.
این مقام مسئول اظهار کرد: در این روزها عدهای افراد سودجو و فرصت طلب در راستای تحصیل درآمد و سود هنگفت نامشروع اقدام به تهیه، توزیع و خرید و فروش مواد محترقه و منفجره دست ساز و خطرناک در بین جوانان کرده و میکنند.
وی ادامه داد: این افراد متخلف و سودجو، از این طریق مبالغ هنگفتی به جیب میزنند و متأسفانه برخی از جوانان بر اثر ندانم کاری و غرور جوانی و به بهانه شادی کردن، اقدام به خرید و استفاده از این مواد میکنند و چه بسا در بیشتر موارد با حوادث تلخ و ناگواری مواجه میشوند و شادی این روزها را در کام خود و خانواده و سایر شهروندان به تلخی مبدل میسازند.
فرمانده انتظامی ملایر به والدین توصیه کرد: در آستانه فرارسیدن سال نو، در کنار خانواده بوده و از فرزندان مراقبت کنند همچنین از قرار دادن ترقه، وسایل آتش بازی، ظرف خالی حشره کشها، کپسولهای کوچک گاز، قطعات ایرانیت و … در آتش به منظور ایجاد صدا و انفجار خودداری کنند.
ساکی با تأکید بر اینکه ایجاد مزاحمت و یا وحشت در مردم با انفجار مواد محترقه جرم محسوب میشود، گفت: احترام به حقوق همنوعان همواره امنیت آفرین است بنابراین خانوادهها رفتارهای پرخطر را تفریح به شمار نیاورند.
وی افزود: در ماده ۶۱۸ قانون مجازات اسلامی ذکر شده است هر کس با هیاهو و جنجال و حرکات غیرمتعارف یا با تعرض به افراد، مخل نظم و آسایش و آرامش عمومی شود، یا مردم را از کسب و کار باز دارد به حبس از سه ماه تا یک سال و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم میشود.
فرمانده انتظامی ملایر تصریح کرد: چهارشنبه آخر سال را بدون حادثه سپری کرده و دست در دست همدیگر به استقبال بهار برویم و در صورت اطلاع از مکانهای خرید و فروش مواد محترقه و منفجره و یا انبار آن مراتب را بدون فوت وقت از طریق تلفن ۱۱۰ با پلیس در میان بگذاریم.
ساکی به اشاره به شعار "نوروزی متفاوت، با پلیس مقتدر و حرفهای"، گفت: خطر، تنها در آتش و سوختن محدود نمیشود و افراد باید به عواقب و پیامدهای صدای ناهنجار ناشی از مواد محترقه نیز بیندیشند چراکه صداهای ناهنجار ناشی از مواد محترقه آسیبهای غیرقابل جبران به کودکان، بیماران و افراد سالمند وارد میکند.
نظر شما