به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد خبری چهاردهمین جشنواره مطبوعات، علی اصغر کیا با بیان این مطلب افزود: برخلاف سال های گذشته که جشنواره مطبوعات در حاشیه نمایشگاه کتاب برگزار می شد، برگزاری مجزای این جشنواره فرصتی را در اختیار علاقه مندان قرار می دهد تا با فرصت و شناخت بیشتر در این رویداد حضور یابند؛ اگرچه شاید استقبال عمومی کمتر باشد اما در نهایت به برگزاری بهتر این جشنواره در سال های آینده کمک خواهد کرد.
این استاد رشته روزنامه نگاری در ادامه درخصوص داوری جشنواره مطبوعات گفت: داوران این جشنواره باید از نمایندگان جامعه رسانه ای و مطبوعاتی کشور باشند؛ داورانی که دارای سوابق علمی و مطبوعاتی باشند نه اینکه صرفا براساس روابط و مسائل سیاسی انتخاب شوند.
علی اصغر کیا با بیان اینکه جشنواره مطبوعات صحنه ای برای رقابت بین اهالی جامعه رسانه ای کشور است، اظهار داشت: این جشنواره انگیزه ای را فراهم می کند تا در طول سال روزنامه نگاران و خبرنگاران فعالیت بهتری را در پیش گیرند. در نهایت جشنواره منجر به رقابت بین رسانه ها و کیفیت بهتر محصولات خبری خواهد شد.
وی، آشنایی نیروهای رسانه ها با یکدیگر، استفاده از تجربیات یکدیگر، مشارکت اهالی مطبوعاتی و تبادل افکار و اندیشه را از دیگر نتایج مثبت برگزاری جشنواره مطبوعات عنوان کرد.
نظر شما