۴ آبان ۱۳۸۶، ۱۲:۳۵

آیین‌نامه سرویس دانش‌آموزی در انتظار تصویب هیئت دولت

آیین‌نامه سرویس دانش‌آموزی در انتظار تصویب هیئت دولت

قائم‌مقام وزیر آموزش و پرورش در سازمان مرکزی انجمن اولیا و مربیان گفت: با تهیه آیین‌نامه سرویس دانش‌آموزی بر اساس کار‌های کارشناسی در وزارت کشور و کمیسیون زیربنایی دولت نگرانی خانواده‌ها در زمینه سرویس مدارس برطرف می‌شود.

ابوالفضل خادمیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر، افزود: این آیین‌نامه هم‌اکنون در هیأت دولت است و پس از تصویب به صورت قانون در سراسر کشور الزام اجرایی پیدا می‌کند. 

قائم‌مقام وزیر آموزش و پرورش در سازمان مرکزی انجمن اولیا و مربیان با بیان اینکه این آیین‌نامه در سال‌های گذشته به صورت آزمایشی اجرا می‌شده است،‌ گفت: با تصویب هیأت دولت و ابلاغ آن به وزارت کشور و وزارت آموزش و پرورش، برخی وظایف اجرایی آن در این دو دستگاه دنبال می‌شود.

وی تصریح کرد: برای مثال تایید فنی وسایل نقلیه به عهده وزارت کشور و تایید صلاحیت راننده، مهماندار و قرارداد‌ انجمن‌های اولیا و مربیان و رانندگان در وزارت آموزش و پرورش انجام می‌شود. 

وی در ادامه از تدوین 4 محور مهم در این آیین‌نامه خبر داد و گفت: بحث فنی خودرو، صلاحیت راننده، مهماندار سرویس و قراردادها چهار موضوع عمده در این آیین‌نامه هستند که به طور مفصل درباره آن بحث شده و هیچ نکته نامفهومی در آن وجود ندارد.

وی با ارائه تعریفی از مهماندار سرویس مدارس، اظهار داشت:‌ سرویس‌هایی که بالای چهار نفر دانش‌آموز دارند، باید یک مهماندار سرویس حضور داشته باشد که وظیفه تحویل گرفتن دانش‌آموز از منزل و تحویل دادن به مدرسه و بالعکس را به عهده دارد.

به گفته خادمیان، این مهماندار همچنین باید در سوار و پیاده شدن به دانش‌آموزان پیش‌دبستانی و دبستانی کمک کند. ضمناً این فرد باید یکی از اولیای دانش‌آموز باشد و از نظر سن،‌ تاهل،‌ صلاحیت اخلاقی و ... تایید شود.

 قائم‌مقام وزیر در سازمان مرکزی انجمن اولیا و مربیان، همچنین درباره قرارداد رانندگان با انجمن‌های اولیا و مربیان گفت: در این بخش نیز کارهایی انجام شده که بر اساس آن متن قراردادها، قیمت‌های ثابتی که باید با توجه به مسافت مسیر دانش‌آموزان دریافت شود و ... مشخص شده است. 

خادمیان در ادامه با اشاره به وجود مشکل تهیه بنزین برای برخی سرویس‌های مدارس گفت‌‌: درباره ساماندهی سرویس‌های مدرسه نامه‌ای به وزارت کشور نوشتیم و با ستاد تبصره 13 نیز مکاتباتی داشتیم، طبق این مکاتبات نیز برای هر سرویس 1290 لیتر بنزین برای مسافت 25 کیلومتر پیش‌بینی شده است. 

وی درباره مراحل اجرایی این مصوبه توضح داد: در حال حاضر تاییدیه این کار در تبصره 13 است و در برخی استان‌ها از جمله تهران، مبلغی به عنوان تنخواه برای بنزین سرویس‌های مدارس از سوی فرمانداری تهران دریافت‌ شده است. 

وی همچنین تاکید کرد: تمام این کارها در حالی انجام می‌شود که هیچ یک از این فعالیت‌ها در حوزه اختیارات سازمان انجمن اولیا و مربیان و هیأت دولت نیست، بلکه سرویس دانش‌آموزی را اولیا باید بر اساس شرح وظیفه‌ای که برایشان تعیین شده تهیه کنند. 

وی در پایان اظهارامیدواری کرد،‌ پس از تصویب آیین‌نامه سرویس مدارس،‌ اولیای دانش‌آموزان و اولیای مدرسه مشکلی در زمینه سرویس نداشته باشند. 

بر اساس این گزارش، در سراسر کشور، حدود 86 هزار سرویس در قالب ماشین‌های شخصی، مینی‌بوس و ون تعداد 1 میلیون و 100 هزار دانش‌‌آموز را جابه‌جا می‌کنند.

کد خبر 574585

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha