به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی مرادی پور اظهارداشت: با توجه به رویکردهایی که هلال احمر دارد بر اساس تبصره ۲ از ماده سه اساسنامه جمعیت هلال احمر وظایفی که دولت به این مجموعه واگذار میکند به حتم هزینههای آن را نیز پرداخت میکند.
وی یادآوری کرد: وظایف حاکمیتی در حوزه امداد و نجات اعم از حوادث جادهای و طبیعی در قالب قانون مدیریت بحران بر اساس ماده ۱۴ و آئین نامه مدیریت ایمنی حمل و نقل بر اساس ماده ۳۰ به هلال احمر واگذار شده که اجرای آن نیازمند سرمایه انسانی است.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: هلال احمر در تأمین این سرمایه سعی کرده از ظرفیت داوطلبی آموزش دیده و متخصص با عنوان نیروهای داوطلب جوان استفاده کند.
مرادی پور اظهار کرد: این اعضای جوان داوطلب در قالب امدادگر یک، دو، سه و درجه ایثار با جمعیت هلال احمر در سطح کشور همکاری میکنند.
وی ادامه داد: رویکرد بر حفظ این سرمایه انسانی و تخصص هاست تا در قالب نیروهای قراردادی و قانونمند از ظرفیت آنها در هلال احمر استفاده کنیم.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: از ۲۲ هزار امدادگری که در شبکه امداد و نجات فعالیت دارند، امسال تا ۲ هزار نفر را با توجه به رویکرد جدید رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در سطح کشور از جمله زنجان که کریدور اصلی شرق و غرب به شمار میرود، بکارگیری خواهیم کرد.
نظر شما