دکتر مینا ایزدیار در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: زمانی که اطلاعات و آگاهی بیمار از نحوه درمان بیماری کافی نباشد، مشکلاتی در این مسیر به وجود می آید که منجر به هدر رفتن زحمات صورت گرفته می شود.
این فوق تخصص خون و آنکلوژی افزود: یک پزشک می تواند شیوه و روشهای درمان را برای بیمار تشریح کند اما اگر این دستورات به طور کامل و درست از سوی بیمار اجرا نشود، نمی توان انتظار معجزه از پزشک را داشت.
وی با اشاره به تلاشهای صورت گرفته از سوی وزارت بهداشت برای تامین داروهای بیماران تالاسمی، گفت: نمی توان منکر زحمات دولت شد اما واقعیت این است که در زمینه اطلاع رسانی به بیماران، کار چندانی صورت نگرفته و در نتیجه روند درمان برخی بیماریها به کندی پیش می رود.
رئیس هیات مدیره انجمن تالاسمی ایران تصریح کرد: در واقع، 50 درصد مشکلات درمان خود بیماران هستند که دستورات پزشکان را جدی نمی گیرند.
ایزدیار در خصوص آخرین وضعیت داروی خوراکی بیماران تالاسمی، ضمن اظهار بی اطلاعی از توزیع این دارو، گفت: به عنوان یک پزشک، موافق استفاده بیماران از این دارو نیستم.
وی افزود: داروی تزریقی "دسفرال" هیچ مشکلی برای استفاده بیماران ندارد و به نظر نمی رسد استفاده از دارویی که مورد تایید آزمایشگاه بین المللی قرار نگرفته است، ضرورت داشته باشد.
رئیس هیات مدیره انجمن تالاسمی ایران، تاکید کرد: این، فقط یک اظهار نظر شخصی است و ارتباطی به دیدگاه انجمن ندارد اما من به بیماران خودم توصیه نمی کنم که از این داروی خوراکی استفاده کنند.
نظر شما