حسن کامرانی فرد، در گفت وگو با خبرنگار مهر در رابطه با درخواست اهالی شهر سه قلعه مبنی بر ایجاد کارگاههای مهارت آموزی فنی و حرفهای اظهارکرد: نیروی انسانی مستقر مرکز آموزشی سه قلعه در بخش خواهران بوده و کارگاه طراحی دوخت در این مرکز برنامه ریزی شده و ظرفیت مربیان بخش دولتی محدود بوده اگر ظرفیتی در فارغ التحصیلان دانشگاهی در شهر سه قلعه وجود دارند که میتوانند کمک کنند آمادگی استقرار امکانات و تجهیزات وجود دارد.
وی تصریح کرد: شهروندان هر شهری از استان که مشکل در این حوزه دارند میتوانند از از طریق شورا و بخشداری مکاتبه کرده تا برنامه ریزی های لازم در خصوص برگزاری کارگاههای مهارت آموزی مورد تقاضای مردم در صورت پذیرد.
اخذ تجهیزات برای مرکز فنی و حرفهای خراسان جنوبی
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین روزهای ملاقات عمومی شنبهها و شماره تلفن مرکز آموزش فنی و حرفهای بیرجند ۳۲۲۵۸۶۵۴ برای دریافت درخواست مردم در حوزههای مختلف آموزش فنی و حرفهای وجود دارد.
کامرانی فرد در پاسخ به این سوال که در سفر رئیس جمهور آذرماه ۱۴۰۱ و دیدار معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت با کانون کارآفرینان و مدیران دفاتر مشاوره و خدمات کارآفرینی استان بیان شد که در دولت فعلی تربیت نیروهای مهار و مهارت آموزی به خوبی دیده نشده و استان سهم ناچیزی از اعتبارات آموزشی کشور را و باید نگاه ویژه ای به آموزشها صورت گیرد تا منجر به اشتغال شود و آیا اقدامی در این حوزه صورت گرفته است یا خیر؟ گفت: در برنامههای توسعهای به ویژه در حوزه مهارت آموزی نیاز به بروزرسانی تجهیزات آموزشی وجود داشته و انتظار ما این بوده که در حوزه آموزشهای مهارتی توجه بیشتری به این امر شود که خوشبختانه در سال گذشته بیش از ۱۰ میلیارد تومان اعتبار به حوزه مهارت آموزی استان اختصاص یافته است.
وی با اشاره به اینکه تجهیزات خوب و اعتبارات متفاوتی برای استان از وزارت خانه اخذ شده است، یادآور شد: در دور دوم سفرهای رئیس جمهور نیز اعتباراتی به حوزه مهارت آموزی استان اختصاص یافت.
تصویب ۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای فنی و حرفهای استان در دور دوم سفر هیأت دولت
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی افزود: در سیاستگذاریهای کلان حوزه فنی و حرفهای با توجه به اهمیت و جایگاه آن باید این حوزه متفاوتتر دیده شود که خوشبختانه سمت و سوی دولت این بوده تا این امر محقق شود.
کامرانی فرد با بیان اینکه در سفرهای استانی رئیس جمهور و هیأت دولت آموزش فنی و حرفهای مهم دیده شده است، بیان داشت: در دور دوم سفر رئیس جمهور به استان حدود ۳۰ میلیارد تومان برای حوزه آموزش فنی و حرفهای مصوب شده که در اختیار این بخش قرار خواهد گرفت.
وی به مهارت آموزی در محیط کار واقعی اشاره داشت و یادآور شد: مهارت آموزی در محیط کار واقعی، یکی از روشهای مهارت آموزی فنی و حرفهای به عنوان یک روش نوین و جدیدی بوده که از سال گذشته با مدیران سازمانی این امر محقق شده است.
مزایای طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی برای فراگیران و پذیرفتگان
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی ادامه داد: در سالهای گذشته در کارگاههای آموزشی مهارت ثابت فنی و حرفهای مهارت آموزی دنبال می شده و این ظرفیت را ایجاد کرده که افرادی علاقمند به حوزه مهارت آموزی در صنایع و صنوف حضور پیدا کرده و به صورت آزاد آموزشهای مهارتی ببینند.
کامرانی فرد اضافه کرد: یک سری مزایایی برای پذیرفتگان صنایع و صنوف که در این طرح شرکت میکنند دیده شده و یک سری از مزایا برای فراگیران دیده شده است.
وی ادامه داد: شرایط شرکت در این طرح حداقل ۱۵ سال سن و طول دوره آموزشی برای فراگیران حداقل ۲۵ روز و حداکثر ۱۸ ماه است.
ارائه آموزشهای سفارش محور هدف سازمان آموزش فنی و حرفهای
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی تصریح کرد: ویژگی که این طرح برای پذیرفتگان محیط کار واقعی دارد این بوده که مهارت آموزان در طول دوره ۱۸ ماه تحت پوشش بیمهای مسئولیت فنی و حرفهای قرار میگیرند و پذیرنده این طرح هیچ گونه تعهدی برای حوادثی که برای مهارت آموزان این طرح بیافتد نخواهد داشت ضمن اینکه مسئولیت حوادث مشمول را نیز دولت پرداخت میکند.
کامرانی فرد در رابطه با درخواست مردم خضری برای برگزاری کلاس گوهرتراشی افزود: در خضری محدودیت مدرس وجود داشته ر عین حال اگر جامعه آماری متقاضی برای این رشته وجود داشته باشد امکان این وجود دارد که امکانات را برای آموزش مستقر سازیم.
نظر شما