رئيس انجمن مددكاري ايران در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب گفت : از نخستين هفته پس از وقوع زلزله بم اين شهرستان به 12 منطقه تقسيم و قرار شد تا هر كدام از استانهاي معين خدمات رساني كاملي را به منطقه تحت پوشش خود ارائه دهند اما متاسفانه نه تنها هيچ اقدام جدي در اين زمينه ديده نمي شود و مردم همچنان در سرگرداني به سرمي برند بلكه ستادهاي معين مستقر در بم نيز يكي پس از ديگري منطقه را ترك مي كنند .
دكتر مصطفي اقليما با بيان اينكه 6 استان معين بدون انجام دادن هر گونه اقدام خاصي منطقه را ترك كرده اند ، اظهار داشت : ساير نيروها نيز در حال ترك منطقه هستند .
وي ضمن انتقاد از بهزيستي به عنوان يكي از نهادهاي حمايتي اظهار داشت : سازمان بهزيستي نيزاز همان روزهاي نخست موظف شد تا براي ساماندهي به وضعيت جامعه هدف خود تمام بهزيستي استانها را به عنوان استان معين بسيج كند اما متاسفانه خدمات رساني مطلوبي در اين زمينه انجام نمي شود و در هر كدام از چادرهاي بهزيستي تنهاچند روانشناس و مددكار نشسته اند كه به دليل كمبود امكانات ، جز صحبت كردن كاري براي انجام ندارند .
دكتر اقليما به مشكل كمبود متخصص فيزيوتراپ اشاره كرد و اظهار داشت : اين حادثه تعداد زيادي معلول ضايعه نخاعي بر جاي گذاشته كه براي اين همه تنها يك متخصص فيزيوتراپي از شيراز آمده است و مردم آنجا به شدت از مشكل كمبود متخصص فيزيوتراپي و مددكاري براي درمان و همچنين ساير امكانات مانند مواد غذايي و تلفن رنج مي برند .
وي تصريح كرد : تا پيش از زلزله نيز بهزيستي استان كرمان و همچنين شهرستان بم به لحاظ نيروهاي مددكار، روانشناس و حتي پزشكان متخصص در همه زمينه ها فقير بود و حالا بايد كسي از بهزيستي و ساير نهادهاي حمايتي كه ستادهاي خود را در منطقه مستقر كرده اند دليل بخواهد كه چرا عليرغم نيازهايي كه همچنان در منطقه احساس مي شود ، نيروهاي خود را از منطقه خارج مي كنند و اگر فكر مي كنند كه ديگر نيازي به وجود آنها نيست ، پس اين همه مردم سرگردان و نارضايتي از نحوه خدمت رساني در منطقه چه مي كنند .
عضو هيات علمي دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي تصريح كرد : بهزيستي وظايف خود را به عنوان يكي از نهادهاي حمايتي مستقر در اين منطقه به درستي انجام نداده و بايد كسي براي آنها مفهوم معين را روشن كند .
نظر شما