به گزارش خبرنگار مهر، دکتر باقر مهاجرانی رئیس پژوهشگاه صنعت نفت صبح امروز در یک نشست خبری با اعلام این خبر افزود : ایران حدود 18 درصد گاز جهان را در اختیار دارد و با وجود این منبع عظیم باید گاز را به فرآیندهای بهتری برای ارائه در بازارهای بین المللی تبدیل کرد.
وی ادامه داد: پتنتی قابل ثبت است که یا میزان سرمایه گذاری را کاهش دهد و یا کیفیت محصول بسیار بالا باشد. پتنت تکمیل فرایند گاز به مایع نیز هر دو این ویژگی ها را داراست و به همین دلیل توانایی ثبت جهانی را دارا بود.
رئیس پژوهشگاه نفت از تولید کاتالیست مورد نیاز این فرآیند در پژوهشگاه خبر داد و گفت : تکنولوژی که ما به آن دست یافتیم در کشورهای آفریقای جنوب، قطر و مالزی هنوز در حد محدود با تکنولوژی های قدیمی وجود دارد.
طبق گفته مهاجرانی بنزینی که از این فرآیند به دست می آید به دلیل پاک بودن آن 7 تا 10 درصد از بنزین های معمولی گران تر است.
رئیس پژوهشگاه صنعت نفت گفت: در طی 4 سال تعداد پتنت هایی که توسط ایران در سطح بین المللی ثبت شده 73 مورد است.
به گزارش مهر، مهاجرانی به دستاوردهای پژوهشگاه صنعت نفت اشاره کرد و گفت : تولید نرم افزارهای مورد نیاز در زمینه صنعت نفت، تولید مخزن هوشمند و ساخت اولین چاه مصنوعی در خاورمیانه از مهمترین دستاوردهای این پژوهشگاه است.
مهاجرانی بحث ایده تا بازار را از اولویت های پژوهشگاه دانست و گفت: ما در حال استقرار ساز و کارهایی هستیم تا بتوانیم ایده هایی که در صنعت نفت موجود است، جمع آوری کرده و آنهایی که مستعد توسعه هستند، به مرحله آزمایشگاهی و پایلوت و تجاری سازی برسانیم.
نظر شما