محمدحسین اصغریان در گفتگو با خبرنگار مهر در رشت، افزود: این درصد 10درصد با توجه به موقعیت ممتاز استان به هیچ وجه قبل قبول نیست و باید در این زمینه چاره اندیشی شود.
وی ، رتبه توسعه یافتگی صنعتی گیلان را 13 درصد در کشور اعلام کرد و گفت: این عدد نیز رقم مطلوبی نیست و باید برای رسید به رشد و تعالی صنعت در استان بیشتر تلاش شود.
اصغریان بیان داشت: عامل توسعه صنعتی می تواند نتایج مثبتی در زمینه های توسعه اقتصادی در جامعه به بار آورد و استان را هر روز به سمت پیشرفت و پویایی حرکت دهد.
وی، صنایع با تکنولوژی بالا را ضرورتی انکار ناپذیر در گیلان عنوان کرد و افزود: هم اکنون 80 نوع صنعت با تکنولوژی بالا (هایتک) در این استان در حال معرفی است.
اصغریان اشتغال مولد و ارزش افزوده بالا را از مزیت های عمده طرح های هایتک در جامعه دانست و خاطر نشان کرد: صنایع بزرگ با تکنولوژی بالا حق مردم استان است.
وی اظهار داشت: با توجه به ساخت آزاد راه و راه آهن رشت - قزوین، بنادر فعال، فرودگاه، نزدیکی به پنج استان همجوار، مرکز کشور و کشورهای حاشیه دریای خزر ضرورت صنایع بزرگی که همخوانی بیشتر با این استان دارند، احساس می شود.
اصغری بیان داشت: صنایع کشاورزی، غذایی، تبدیلی، دارویی و سلولزی مزیت و همخوانی بیشتری با شرایط گیلان دارند.
این مسئول گیلان را سومین استان داروساز کشور اعلام کرد و گفت: با توجه به موقعیت ممتازی که در این منطقه موجود است باید این استان به رتبه اول داروسازی در کشور برسد.
اصغریان در ادامه بر حمایت جدی از شرکت های دارو سازی و بر لزوم حرکت متوازن در بخش صنعت تاکید کرد.
نظر شما