به گزارش خبرگزاری مهر، در این طرح که مبتنی بر آداب و رسوم محلی، تاریخ و اعتقادات ملی، هویت و خانواده ایرانی است، ۱۴ طرح مرتبط با زیستبوم استان توسط داستاننویسان زنجانی به دبیرخانه «باغ رمان ایرانی» ارائه شده بود که ۴ اثر از مجموع طرحها برگزیده شدهاند.
معصومه دینمحمدی، لیلا دوستیفرد، حدیث محمودی و ثمین سجادی جز داستاننویسان زنجانی بودند که طرحشان طی پروسه بازبینی و داوری آثار به مرحله تولید رمان راه یافت که طبق برنامهریزی صورت گرفته، نویسندگان منتخب زیر نظر استادان داستاننویسی طی هشت ماه به تولید رمان خواهند پرداخت.
استادان این دوره عبارتند از محمدکاظم مزینانی، کامران پارسینژاد، اکبر صحرایی، راضیه تجار، بهزاد دانشگر، ابراهیم اکبریدیزگاه، سارا عرفانی، مهدی کفاش، اسماعیل حاجیعلیان، محمدعلی رکنی، حامد جلالی، علیرضا ارسنجانی، سیده عذرا موسوی، مهدی زارع، خسرو عباسیخودلان، حمید بابایی، امید شیخباقری، حسین عباسنژاد، سیدمیثم موسویان، محمود مهدوی، وحید حُسنی، سجاد خالقی، داود خدایی و تیمور آقامحمدی هستند.
هنرجویان و برگزیدگان طرح «باغ رمان ایرانی» طی این دوره علاوه بر فراگیری مهارتهای نوشتن به صورت خصوصی از استادان، در اردوهای آموزشی و کارگاههای تخصصی متنوع نیز شرکت خواهند کرد. در پایان دوره نیز آثار تولید شده پس از تأیید توسط کارشناسان و ارسال به انتشارات سوره مهر، ارزیابی و به چهار رمان برتر جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.
لازم به یادآوری است، اجرای طرح «باغ رمان ایرانی» در ادامه حمایت حوزه هنری از ادبیات ایرانی و تقویت محتوای متون نگارشی در راستای تولید محتوایی متناسب با فرهنگ و هویت ایرانی در داستان امروز در سال ۱۴۰۱ آغاز شده و قرار بر این است که در سال ۱۴۰۲، ۴۴ رمان مرتبط با مفاهیم محوری و اصیل انقلاب اسلامی و ایران (اقصاء نقاط ایران) نوشته و منتشر شود که ۴ اثر از آثار به استان زنجان اختصاص یافته است.
نظر شما