به گزارش خبرنگار مهر، روح الله سلگی ظهر یکشنبه در جلسه بررسی آسیبهای اجتماعی استان با تاکید بر اولویت توجه به آسیبهای اجتماعی گفت: با اجرای موفقیت آمیز برنامههای دولت سیزدهم در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی آمار طلاق در مازندران ۳ درصد کاهش یافت.
وی با بیان اینکه شیوع طلاق در خانوادههای مازندرانی به ۲/۸ درصد رسید، از ثبت ۱۹ هزارو ۵۰۶ واقعه ازدواج و ۲هزارو ۵۱۶ واقعه طلاق طی سال گذشته در مازندران خبر داد وافزود: اجرای سیاست جوانی جمعیت و تحکیم بنیان خانواده در مازندران به صورت جدی پیگیری میشود.
وی با رد نگاهی که علت معضل طلاق را مسائل اقتصادی میداند خاطر نشان کرد: علت واقعی بروز آسیبهای اجتماعی بویژه طلاق در مازندران ناشی از مشکلات فرهنگی است.
وی با تاکید بر لزوم توجه به کار فرهنگی در حوزه اجتماعی یادآور شد: فرمانداران مازندران در حوزه کاهش آسیبهای اجتماعی نقش محوری دارند.
این مسئول با اشاره به تلاش گسترده دشمنان برای ایجاد بحران هویت در کشورمان خواستار ورود هماهنگ و مؤثر دانشگاه مازندران برای بررسی و ریشه یابی این مسئله شد.
سلگی گفت: انگارههای فرهنگی، باورها و متدلوژی زندگی عامل مهم شکل گیری آسیبهای اجتماعی در مازندران است.
فریبا بریمانی مدیر کل بهزیستی مازندران نیز در این جلسه با اشاره به اینکه ۴۰ درصد طلاقها در ۵ سال اول زندگی رخ میدهد خواستار همکاری و هماهنگی بین بخشی دستگاههای محوری برای کاهش معضل طلاق در این استان شد.
نظر شما