۹ آبان ۱۳۸۶، ۱۱:۱۹

فرشیدی:

امروز دغدغه اصلی وزارت آموزش و پرورش را ایجاد تحول بنیادین می‌دانیم

امروز دغدغه اصلی وزارت آموزش و پرورش را ایجاد تحول بنیادین می‌دانیم

امروز دغدغه اصلی وزارت آموزش و پرورش را ایجاد تحول بنیادین می دانیم ضمن اینکه فصل مشترک همه نیازهای روز آموزش و پرورش ایجاد تحول در آموزش و پرورش است که امروز مقام معظم رهبری نیز بر آن تاکید دارند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، همایش ملی آموزش و پرورش نظری و مهارتی « فرصت ها و چالش ها » با حضور وزیر آموزش و پرورش مهندس محمود فرشیدی ، پرویز آژیده معاون آموزش و پرورش نظری  ومهارتی ، حجت الاسلام دکتر احمد احمدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و نماینده  مجلس شورای اسلامی از 8 آبان ماه آغاز شده و هم اکنون دراردوگاه شهید باهنر تهران در حال برگزاری است.

در نخستین روز این همایش دو روزه که با هدف شناسایی و بحث پیرامون فرصت ها و چالش های آموزش و پرورش نظری و مهارتی برگزار شد، پس ازخیر مقدم آژیده معاون نظری و مهارتی ، مهندس فرشیدی وزیر آموزش و پرورش  گفت:امروز طبق آخرین پژوهش ها، وزارت آموزش و پرورش و سازمان صدا و سیما تعیین کننده ترین نقش را در گسترش فرهنگ دینی واجتماعی دارند و آموزش و پرورش با ویژگی ماندگاری و تاثیرات تعلیمی و تربیتی اش مقام دوم را کسب نموده است.

فرشیدی در ادامه خطاب به حاضران افزود: امروز دغدغه اصلی وزارت آموزش و پرورش را ایجاد تحول بنیادین می دانیم ضمن اینکه فصل مشترک همه  نیازهای روز آموزش و پرورش که از جمله محورهای مقالات این همایش هم می باشد، ایجاد تحول در آموزش و پرورش است که امروز مقام معظم رهبری نیز بر آن تاکید دارند.

وزیر آموزش وپرورش در ادامه با اشاره به حرکت تحول بنیادین در وزارت آموزش و پرورش  افزود: مهمترین مساله در گام نخست حرکت تحول است که آموزش و پرورش در گام نخست فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی را در دست تدوین دارد.

مهندس فرشیدی گفت: بحث برنامه درسی ملی، گام  مهمی است که امروز به آن توجه شده است و لذا نیاز به ایجاد نقشه جامع برای دروس، همه پایه های تحصیلی شورای عالی آموزش و پرورش را بر آن داشت که این برنامه را به تصویب برساند تا بهتر بتوانیم به هدف مطلوب برسیم که این برنامه حداقل 2 سال به طول خواهد انجامید.

وزیر آموزش وپرورش آنگاه با اشاره به اینکه مدرسه نقطه اصلی وهدف است در ادامه افزود: باید نگاهی بومی به بحث تحول در آموزش و پرورش داشته باشیم و مهم این است که با ایرانی کردن و فارسی نمودن دستاوردهای تربیتی که در دنیا به دست آمده بتوانیم از این دستاوردها و پیشنهادات بهره ببریم .

فرشیدی تصریح کرد: یکی از نیازهای آشکار و برجسته ی ما در تمام مقاطع آموزش و پرورش، خلا آزمایشگاه ، کارگاه مشاهده و تجربه است اما متاسفانه ما در وزارتخانه امروز قیمتی برای این مسئولیت نداریم واین امر نشاندهنده این است که در نظام آموزشی ما آزمایشگاه خیلی کم رنگ دیده می شود.

بنابراین گزارش فرشیدی در ادامه ضمن تاکید بر وجود خلا تربیت اقتصادی در نظام آموزشی گفت: امروز دانش آموزان ما به یک بلوغ زودرس اقتصادی رسیده اند فلذا شرایط کنونی و از جمله بحث اشتغال ما را بر آن می دارد که تربیت اقتصادی را در دستور کار مان قرار بدهیم .

وزیر آموزش و پرورش در پایان به دست اندرکاران و مسئولان معاونت نظری و مهارتی پیشنهاد کرد که هنرستانهای کشاورزی را در دوره متوسطه گسترش دهند و توسعه این هنرستان ها را درتمامی استانها در اولویت قرار دهند.

در ادامه این مراسم همچنین حجت الاسلام دکتراحمدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و نماینده مجلس شورای اسلامی نیز در باب مسائل فنی و حرفه ای و مسائل  اعتقادی به ایراد سخنرانی پرداخت.

شایان ذکر است درادامه این همایش دکتر احمد صافی و ذکریا یازرلو به ارائه مقالات خود در باب بررسی ارتباط ساختاری و محتوایی آموزش و پرورش نظری و مهارتی با دوره های تحصیلی قبل و بعد از آن و جایگاه هدایت تحصیلی در این ساختار و نیز ضرورت و روش تحول در آموزش و پرورش پرداختند.

گفتنی است، در این همایش که تا پایان امروز 9 ادامه دارد دیگر نویسندگان و صاحب نظران به ارائه مقالات برجسته خود می پردازند.

لازم به ذکر است،گزارش مفصل تر این همایش به همراه چکیده برخی  از مقالات در شماره های بعدی این نشریه به چاپ خواهد رسید.

کد خبر 578148

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha