به گزارش خبرنگار مهر، جعفر رزمی ظهر امروز دوشنبه در جلسه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان، با اشاره به وجود ۵ کارگروه و ۳۲ دستگاه زیرمجموعه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، عنوان کرد: زمانی سیاستهای ستاد بهدرستی پیش میرود که برنامههای طراحی شده توسط دستگاههای دخیل عضو بهدرستی اجرا شوند و کارگروهها فعال باشند.
وی گفت: سامانه جامع تجارت ایران مربوط به حوزه پیشگیری ستاد قاچاق کالا و ارز بوده و در راستای شناسایی شبکه رسمی از غیررسمی و برای صحت و اصالت سنجی کالاها راه اندازی شده است.
رزمی افزود: کالا از دو حالت وارد مبادی میشود؛ یکی کالایی که از شبکه رسمی وارد کشور شده و یا در داخل تولید میشود باید حقوق و عوارض دولتی را پرداخت کند و ماهیت اینها مشخص شده است، لذا چنان چه کالایی از شبکه غیررسمی وارد کشور شده و یا در داخل به صورت غیر شبکه ای تولید میشود کالای قاچاق محسوب میشود.
معاون امنیتی و انتظامی استاندار آذربایجان شرقی گفت: سامانه جامع تجارت با همکاری تمامی صنوف و فعالین اقتصادی باید مورد بهره برداری قرار گیرد، هرچند عدم همکاری برخی صنوف ازجمله طلا در استان مشاهده میشود که لازم است تدابیر لازم اتخاذ شود تا چارچوب و ضوابط در این راستا رعایت شود.
وی افزود: نیاز است که قاچاق در حوزه طلا و سکه شناسایی و ردیابی شود و اطلاعات دقیق در مورد مقابله داشته باشیم. اگر اطلاعات دقیق نباشد نمیتوان در حوزه مقابله کاری کرد و موفق شد.
وی گفت: پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا گامی مؤثر در حمایت از تولید و تولیدکنندگان است و حضور میدانی و نظارت بر فرآیندها و استمرار روند بازرسیها در مسیر رفع موانع و مشکلات، بسیار حائز اهمیت است.
نظر شما