۱۲ آبان ۱۳۸۶، ۱۱:۴۰

نگذاریم از صنایع دستی تنها عکسی باقی بماند

نگذاریم از صنایع دستی تنها عکسی باقی بماند

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: نباید اجازه دهیم که رشته های صنایع دستی فراموش شوند و تنها عکسی از آنها باقی بماند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، حسین هاتفی فارمد افزود: بیش از 45 سال از شکل گیری تشکیلات صنایع دستی در کشور می گذرد اما متاسفانه طی این سالها هیچ پیشرفتی در این هنر - صنعت مشاهده نشده است.

وی با اشاره به منسوخ شدن برخی رشته های بومی از جمله نمدبافی کرمان گفت: هم اکنون، تنها عکس هایی از این رشته باقی مانده است و نباید بگذاریم برای سایر رشته ها نیز این اتفاق بیافتد.

وی در ادامه از هنرمندان و صنعتگران خواست تا برای طرح جامع صنایع دستی دربخش های مختلف اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی کمک کنند.

هافتی ، اشتغالزایی را مهمترین ویژگی صنایع دستی دانست و افزود: صنایع دستی تنها صنعتی است که می توان با کمترین هزینه اشتغال ایجاد کرد.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور دردسترس بودن مواد اولیه، تولید وعرضه در یک محل را از دیگر ویژگی صنایع دستی عنوان کرد و افزود: با تقویت این ویژگی ها می توان شاهد پیشرفت و توسعه این هنر - صنعت بود.

این مقام مسئول با اشاره به برپایی نمایشگاه های متعدد در کشورهای آسیایی واروپایی افزود: تمام بازدید کنندگان در این نمایشگاه ها ، صنایع دستی ایران را بی نظیرترین تولید هنری می دانند.

هاتفی معتقد است: باید فضایی را برای صنعتگران فراهم کنیم که بتوانند تولیدات خود را با قیمت مناسب به فروش برسانند.

وی در خصوص هنرمندان شرکت کننده در نمایشگاه ها نیز گفت: تمام هنرمندان استانها در همه رشته ها باید در نمایشگاه ها شرکت کنند و نباید تعداد معدودی از تولیدات خود را عرضه کنند.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور توسعه و ترویج صنایع دستی را در پیشگیری از آسیب های اجتماعی مورد ارزیابی قرار داد و گفت: با آموزش صنایع دستی به جوانان و ایجاد اشتغال می توان از بسیاری از مشکلات اقتصادی و اجتماعی جامعه کاست.

کد خبر 579834

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha