به گزارش خبرگزاری مهر، هدف از برگزاری این همایش دو روزه، تبادل نظر ایرانشناسان چینی درباره آخرین اقدامات انجام شده دراین حوزه و گسترش ایرانشناسی در چین بود.
تأکید بر گسترش فعالیتهای ایرانشناسان چینی، ضرورت تبادل هیئتهای علمی در حوزه ایران شناسی، تلاش برای ارتقای فعالیتهای محققان چینی درباره ایران از جمله مسایلی بودند که در این همایش مورد تأکید قرار گرفتند .
درمدت برگزاری این همایش، ۲۲مقاله از صاحب نظران و ایرانشناسان چینی در قالب سخنرانی ارایه شدند. "بررسی روابط تاریخی ایران وچین براساس آثار تازه کشف شده " ، " ورود علوم و صنایع اسلامی به چین "،" سکههای ایرانی کشف شده در چین" ،" مجسمهها و نقاشیهای دیواری کشف شده در چین درباره ایران"و" نژاد آریایی و ارتباط آن با نژاد ترک در آسیای مرکزی "ازجمله عناوین مقالاتیبودند که ازسوی ایرانشناسان چینی در این همایش قرائت شدند.
در این نشست دو روزه استادان و ایرانشناسانی از دانشگاههای پکن، لوه یانگ، شانگهای، نانکن و آکادمی علوم اجتماعی چین حضور داشتند.
خانم " وانگ یی دن " از اساتید زبان فارسی در چین در این همایش اظهار داشت: بدون شک ، حضور محققان و ایرانپژوهان چینی در ایران، موجب درک صحیح و درست آنان از ایران خواهد شد.
رییس بخش آموزش زبان فارسی دانشگاه پکن ابراز امیدواری کرد با تبادل هیئتهای کارشناسی و پژوهشگران میان ایران و چین، زمینه ایرانشناسی و چین شناسی در دوکشور تقویت گردد.
وی از مسئولان ذیربط در ایران بویژه نمایندگی ایران در پکن درخواست کرد تا فرصتهای بیشتری را برای مطالعات و تحقیقات درباره ایران برای محققان و ایران شناسان چینی فراهم کنند.
نظر شما