به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد زیویار عصر شنبه در جلسه مدیریت بحران لرستان با اشاره به اینکه بارشهای مناسب در پاییز، زمستان و ماههای ابتدایی بهار سال جاری، پوشش گیاهی مناسب در عرصههای طبیعی لرستان و گرم شدن هوا، ضریب خطر آتشسوزی را افزایش میدهد، اظهار داشت: این باعث میشود که با مسئولیت بیشتری نسبت به موهبتی که خداوند به استان و کشور داده است، قدم برداریم.
وی با اشاره به اینکه در زمان وقوع بحران باید از تمام ظرفیتهای استان استفاده کرد، افزود: در آتشسوزیهای اخیر در لرستان عمدتاً بخش کشاورزی دچار حریق شده و جنگلها آسیبی ندیدهاند؛ اما ممکن است این بحران به صورت ادامهدار استان را طی ۴۰-۵۰ روز آینده تهدید کند؛ بنابراین باید نسبت به جنگلها، مراتع و مزارع احساس مسئولیت داشت.
استاندار لرستان با بیان اینکه بالغ بر ۱۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی لرستان طی چند روز اخیر دچار حریق شده است، عنوان کرد: این اراضی حاصل چندین ماه زحمت، برنامهریزی و سرمایه خانوادههایی بوده که در کنار آن، آسیب جدی به بخش کشاورزی استان نیز وارد شده است.
زیویار، اقداماتی همچون اطلاعرسانی و فرهنگسازی، آموزش و شناسایی نقاط بحرانی را در پیشگیری از وقوع آتشسوزی در مزارع و عرصههای منابع طبیعی مؤثر دانست و افزود: در حال حاضر در استان، همه دستگاههای اجرایی کشوری و لشکری استان با امکاناتی که در اختیار دارند، موظف هستند، در این زمینه کمک کنند که این حوادث تکرار نشود و اگر تکرار شد در اسرع وقت نسبت به برطرف شدن آنها جلوگیری به عمل آید.
کشاورزان نسبت به برداشت محصولات خود با قید فوریت اقدام کنند
وی با بیان اینکه در اسرع وقت کشاورزان نسبت به برداشت محصولات خود با قید فوریت اقدام کنند، تأکید کرد: امکاناتی که در اختیار همه دستگاههای استان هستند در اختیار مدیریت بحران قرار بگیرد.
استاندار لرستان، گفت: با توجه به اینکه مقرر شده ماشینآلات آتشنشانی برای مقابله با آتشسوزیهای احتمالی از مناطق سردسیر استان به مناطق گرمسیر استان منتقل شوند، بیتوجهی و کمتوجهی در این زمینه مردود است و هر کدام از این ماشین آلاتی که در شهرهای مورد نظر استقرار پیدا کردهاند مجاز نیستند بدون نظر رئیس مدیریت بحران شهرستان که بر عهده فرماندار است از منطقه خارج شوند.
زیویار، گفت: به کشاورزان لرستانی که محصولات خود را بیمه کردهاند غرامت پرداخت میشود.
نظر شما