۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۱۴

صحرایی مطرح کرد؛

مواجه آموزش و پرورش با دو دسته چالش بیرونی و درونی

مواجه آموزش و پرورش با دو دسته چالش بیرونی و درونی

وزیر آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش با دو دسته چالش بیرونی و درونی مواجه است ولی تاکنون برای رفع این چالش‌ها تمرکز بر عوامل بیرونی بوده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا مراد صحرایی در گردهمایی مشترک مدیران کل آموزش و پرورش، سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس، کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوان و رؤسای استانی دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه مدیریت باید مبتنی بر فرآیند باشد نه اشخاص، بیان کرد: در انجام پروژه‌ها، زمانی که مدیریت مبتنی بر فرد باشد با خروج افراد، پروژه‌ها متوقف می‌شوند، نباید این پیش فرض را داشت که اگر افراد خاصی نباشند کار پیش نمی‌رود و نهایتاً پروژه در سکون باقی می‌ماند.

صحرایی ضمن اشاره به دوازده برنامه ارائه شده توسط آیت الله رئیسی در جهت ارتقای وزارت آموزش و پرورش، اظهار کرد: هر کدام از شما مدیران و معاونان، متولی حداقل یکی از این برنامه‌ها هستید، یکی از برنامه‌های مهم و فوری، اتمام رتبه بندی است که بررسی اعتراضات بصورت دقیق باید انجام گیرد که همکاری شما را می‌طلبد.

وزیر کابینه دولت مردمی افزود: برنامه دیگر، استخدام آموزگاران ابتدایی است که همه باید جهت پیشبرد این امر به هم کمک کنیم علی الخصوص کلان شهرها و این مهم نیازمند نظارت مشفقانه و موشکافانه ای است، زیرا بزرگترین سرمایه‌های انسانی توسط معلمین تربیت می‌شوند و اگر معلمی خود دچار سختی و مشکلات باشد، در امر تعلیم و تربیت نیز مشکل ایجاد خواهد شد.

صحرایی با تاکید بر مطالعه دقیق برنامه ارائه شده وزرات آموزش و پرورش به مجلس، بیان کرد: برنامه‌ای که من به مجلس شورای اسلامی ارائه داده‌ام مربوط به شخص صحرایی نیست بلکه این برنامه با اتکا بر شما تنظیم شده است، آن را نقشه راه خود قرار داده و مطابق با آن عمل کنید.

وی بر اهتمام ویژه مدیران کل استان‌ها جهت افزایش ظرفیت پذیرش دانشگاه فرهنگیان به ۵۰ هزار نفر در سال اشاره کرد و از مدیران حاضر خواست که گزارشی مبنی بر اقدامات انجام شده در راستای افزایش فضای تربیت معلم ارائه دهند.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه تشکیل جلسات شورای آموزش و پرورش در ادارات و گفتگو با معلمان جهت پیشبرد اهداف را مهم تلقی کرد و محور اصلی این جلسات را ارائه گزارش و راهکار جهت رسیدن به تحول عنوان کرد.

وی، تدوین برنامه تحولی متناسب با انتظارات مختلف را ضروری دانست و خاطر نشان کرد: این به معنای پراکندگی برنامه‌ای نیست، بلکه بدین معناست که رویکردها و زوایای مختلف برنامه را اجرایی کنیم.

صحرایی با تاکید بر اینکه معاونت‌های وزرات آموزش و پرورش باید ۱۰ برنامه تحولی که فعالیت‌های آنها را از قبل متمایز می‌کند ارائه دهند تا تدوین بر اساس این رویکردها انجام گیرد، تصریح کرد: برنامه‌های تحولی، باید خارج از امور جاری باشند، بدین معنا که امور جاری در حال انجام باشند، تحول‌های اصلی هم در همین راستا به انجام برسند.

کد خبر 5811570

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • عباس IR ۰۰:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۷
      0 0
      آقای صحرایی چرا از استخدام نیروی خدماتی که دستورش ۱۱ ساله رو هواست چیزی نمیگید
    • محمد محمد زاده IR ۰۱:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۷
      0 0
      قبل از هر چیزی باید معلمان تامین باشندوبعد....
    • بازنشسته معلم IR ۰۱:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۷
      0 0
      سلام .برادر عزیز جناب صحرایی .ببخشیدکسی نیستم که پیشنها د دهم اما نظرم راگفتم. بنده بعنوان معلمی که سی سال در سخترین وبدترین مناطق بودم وبازنشسته شدم.اگر رتبه استحقاقی معلم شاغل و بازنشسته مشمول رتبه‌بندی داده نشود،طرح رتبه‌بندی نتیجه مطلوبی نخواهد داد.متشکرم
    • l RO ۰۷:۲۱ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۷
      0 0
      در اموزش و پرورش در مرحله اول نیاز های فیزیولوزیک مهم است بعد امنیت بعد عشق و محبت و احترام که خیلی خیلی مهم است و کلید همه مراحل قبل احترام و دوری از تکبر است
    • د RO ۰۸:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۷
      0 0
      تربیت انسان خود شکوفا هیچ مالیاتی بر ارزش افزوده ندارد و و طی بیست سال تمام تمام سود آن چندین برابر بر میگرده خصوصا در بخش درمان و حفظ محیط زیست