۲۷ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۲۲

پژوهشگر مطالعات زنان مطرح کرد

حجاب، انرژی هسته‌ای فرهنگی

حجاب، انرژی هسته‌ای فرهنگی

پژوهشگر مطالعات زنان با اشاره به اینکه حجاب، انرژی هسته‌ای فرهنگی است، گفت:رشد شاخص‌های کمی و کیفی پیشرفت زن ایرانی، حاصل حیا مداری و عفاف ورزی زنان و مردان ایرانی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، معصومه فاطمی، پژوهشگر مطالعات زنان در یادداشتی درباره عفاف و حجاب اظهار داشت: ۲۰ سال کشور درگیر اوج و فرودهای مذاکرات هسته‌ای بود، تا برای آژانس ثابت کند که انرژی هسته‌ای ایران، صلح آمیز است اما آنها در کنش رسانه‌ای و رسمی خود نپذیرفتند هرچند عمیقاً می‌دانستند ایران معتقد به مبانی فقهی حرام بودن بمب هسته‌ای هست.

از سوی دیگر در این ۲۰ سال، نظام سعی کرد برای افکار عمومی فرهنگ سازی کند که انرژی هسته‌ای صلح آمیز، حق مسلم هر ایرانی است و برای بشریت سودمند است و به میزانی که این موضوع را ملموس کرد موفقیت دست پیدا کرد.

نمایشگاهی که رهبر انقلاب در آن حاضر شدند ملموس کردن فواید پیشرفت‌های هسته‌ای ایران بود. انرژی که در تولید برق، شیرین سازی آب، تولید دارو، درمان بیماری و… مؤثر است.

حجاب هم از روزهای ابتدایی انقلاب محل نزاع دشمن با ما بوده است. که ما نتوانستیم فواید آن را در رشد ۴۰ ساله زن ایرانی ملموس کنیم، رشد شاخص‌های کمی و کیفی پیشرفت زن ایرانی، نسبت به وضعیت مشابه زنان در سایر کشورها حاصل حیا مداری و عفاف ورزی زنان و مردان ایرانی است. چرا که در هر جامه‌ای عفاف نباشد، تمرکز بر پیشرفت کاهش پیدا می‌کند. ملموس کردن رابطه حجاب و عفاف با پیشرفت می‌تواند امید و اقبال را در جامعه ایرانی رشد دهد.

اکنون نزاع تمدنی و فرهنگی ایران و استکبار ظاهراً بر روی مسئله حجاب است. درحالی که طبق بیانات رهبری مسئله اصلی حجاب نیست: «بنده بصراحت میگویم برنامه‌ریزی [اغتشاشات ۱۴۰۱] کار آمریکا، کار رژیم غاصب و جعلی صهیونیستی و دنباله‌روهای آنها است؛ نشسته‌اند برنامه‌ریزی کرده‌اند. عَمَله و مزدوران و حقوق‌بگیران آنها، بعضی از ایرانی‌های خائن هم که در بیرون از کشور هستند، به اینها کمک کردند… بنابراین، دعوا بر سر مسئله‌ی باحجاب و بدحجاب نیست؛ … بحث سر اینها نیست. بحث سر اصل استقلال و ایستادگی و تقویت و اقتدار ایران اسلامی است؛ بحث سر این است (۱۱ مهر ۱۴۰۱) بیانات در مراسم مشترک دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه‌های افسری نیروهای مسلح»

در رابطه با انرژی هسته‌ای هم همینطور بود، انرژی هسته‌ای مثل دیواری بود که هرگاه ایران آن از اهمیت آن دل برید و دیوار را کوتاه کرد، دست مخالفان به تعدی به دیوار پشت آن دراز شد مثل تعدی به حق موشکی که بارها مورد اعتراض غربی‌ها قرار گرفته است «میگویند ما با سلاح هسته‌ای مخالفیم؛ دروغ میگویند؛ این هم مسئله‌شان نیست؛ شاید بسیاری از آنها یا همه‌ی آنها می‌دانند که ما دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم؛ [آنها] حتّی با سلاح متعارف ما مخالفند، با امکانات دفاعی ما مخالفند؛ می‌خواهند مؤلّفه‌های قدرت را از ایران بگیرند؛ وَالّا اصل نیاز کشور به غنی‌سازی یک امر مسلّمی است ۱۳۹۹/۱۲/۰۴ بیانات در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری»

حذف انرژی هسته‌ای مثل جنجال اجتماعی برای حجاب، راهبرد دشمن نبود بلکه وسیله‌ای برای تضعیف انقلاب اسلامی و مؤلفه‌های قدرت انقلاب اسلامی بود. تا جلوی پیشرفت انقلاب اسلامی را بگیرند.

در این سال‌ها قوت و ضعف دولت‌ها در برابر حقوقی مثل حجاب یا انرژی هسته‌ای، توجه و عدم توجه به توان داخلی برای حل این گونه مسائل و همچنین توجه یا عدم توجه به ارزش‌ها و شعارهای انقلاب اسلامی موجب رشد یا عدم رشد ما در حجاب یا انرژی هسته‌ای شده است

در موضوع حجاب تا زمانی که دل‌های مسئولین لرزان باشد نمی‌توانند مردم را همراه کنند و توان داخلی را برای مقابله با ضد ارزش‌ها فعال کنند بلکه وادادگی‌ها اوج می‌گیرد و رسانه دشمن غلبه بر بخشی از افکار عمومی پیدا می‌کنند.«[دشمن] برای خود حق مداخله در امور بقیه‌ی انسان‌ها و بقیه‌ی ملت‌ها قائل است، آنچه برای او ارزش محسوب می‌شود بایست همه در دنیا تسلیم بشوند قبول بکنند و گردن بنهند اگر چیزی که او ارزش می‌داند دیگران قبول نداشتند این به خودش حق می‌دهد در کار آنها دخالت کند به آنها تحمیل کند (۱۳۹۲/۸/۲۹)

«به نظر می‌آید کارفرمای حذف حجاب زنان ایرانی و انرژی هسته‌ای یکیست و عده‌ی کمی از مسئولین و مردم گرفتار چاله رسانه‌ای استکبار در موضوع هسته‌ای و حجاب شده اند که اگر به ارزش‌های انقلاب خمینی بازگردند "خدای متعال صریحاً به ما وعده می‌دهد کهان تنصروا الله ینصرک ولینصرن الله من ینصره وقتی اینجور خدای متعال با صراحت با تاکید به ما وعده می‌دهد که اگر شما از دین او حمایت گردید از را خدا پیروی کردید و آن را نصرت کردید خدا شما را نصرت خواهد داد ما باید به این وعده اعتماد داشته باشیم باید همین جور عمل کنیم (۹۲.۶.۶ بیانات در دیدار با هیئت دولت) اما به طور معمول برای رسیدن به آرمان‌ها باید هزینه داد. «یکی از لغزشگاه‌ها این است که انسان تصور کند دست یافتن به آرمان‌ها بدون هزینه امکان پذیر است»

امروز چنین کسانی هم هستند که تصور می‌کنند که باید به هدف‌ها رسید بدون دادن هزینه، لذا آنجائیکه پای هزینه دادن در میان است عقب می کشند این عقب کشیدن‌ها موجب می‌شود که انسان‌ها در محاسبه اشتباه کند، خطی را که باید در مقابل دشمن دنبال کند، دنبال نکند ،(۹۱.۵.۳)

بدیهی است که با شناخت کوشش رسانه‌ای دشمن در این سال‌ها و به خصوص چند ماه اخیر در بحث حجاب و همچنین مشخص بودن آرمان‌های دینی و انقلابی لازم است جهت‌گیری قانونی و فرهنگی متناسب با اسلام محمدی و انقلاب خمینی باشد نه اینکه پا پس کشیدن از حجاب در لفافه قانون و تصویرگری رسانه‌ای موجب بشویم دشمن پس از حجاب، گام بعدی خود را بردارد.

کد خبر 5812186

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha