۲۹ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۵۰

پیس فتا هشدار داد؛

خالی کردن حساب بانکی شهروندان با یک تماس تلفنی

خالی کردن حساب بانکی شهروندان با یک تماس تلفنی

کلاهبرداران با جمع‌آوری اطلاعات منتشر شده افراد از فضای مجازی و تماس با آن‌ها و ارائه برخی از اطلاعات هویتی به راحتی شهروندان را فریب داده و حساب بانکی آن‌ها را خالی می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ حامد محمدی سپاسی، رئیس اداره پیشگیری از جرایم سایبری مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا گفت: مجرمان سایبری با داشتن اطلاعات بانکی قربانیان و ارائه اطلاعات اولیه به راحتی اعتماد شهروندان را جلب کرده و خواهان اعلام کد ارسال شده از شهروندان می‌شوند و شهروندان غافل از همه جا با اعلام کد ارسالی با برداشت غیر مجاز از حساب بانکی خود روبه رو می‌شوند.

رئیس اداره پیشگیری از جرایم سایبری مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا فراجا افزود: به هیچ عنوان کدهای ارسالی برای گوشی خود را در اختیار افرادی که با آن‌ها تماس تلفنی گرفته‌اند، نگذارند.

سرهنگ سپاسی با بیان اینکه کلاهبرداران تلفنی با معرفی خود به عنوان کارمند بانک و دادن اطلاعات فردی خواهان دریافت کد ارسالی می‌شوند، گفت: در این شیوه، کلاهبردار با شماره شخصی فرد تماس گرفته و به بهانه مشکل و نقصی در اطلاعات حساب بانکی افراد، پس از دریافت اطلاعات حساب، نظیر شماره کارت از فرد می‌خواهد تا کد پیامک شده به تلفن همراهش را برای وی بازخوانی کند.

سرهنگ سپاسی یادآور شد: سیستم بانکی تمامی اطلاعات مشتریان خود را دارد و در صورت بروز مشکل حتماً از شهروندان می‌خواهد که به شعب بانکی مراجعه و مشکل بانکی به وجود آمده را مرتفع کنند.

رئیس اداره پیشگیری از جرایم سایبری مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا فراجا با بیان اینکه مجرمان با جعل عنوان سازمان‌های دولتی به دنبال سوءاستفاده از شهروندان و خالی کردن حساب‌های بانکی آن‌ها هستند، گفت: به هیچ عنوان فریب این دست از کلاهبرداران را نخورده و کدهای ارسالی برای گوشی خود را در اختیار تماس گیرندگان تحت عنوان کارمند یا نماینده یک سازمان و اداره قرار ندهند.

این مقام مسئول برنده شدن در مسابقات رادیو و تلویزیونی را از دیگر ترفندهای کلاهبرداران تلفنی خواند و افزود: در این روش کلاهبرداران در پوشش برنامه‌های صدا و سیما با شهروندان تماس تلفنی گرفته و با معرفی خود به عنوان مجری یا کارگردان برنامه شهروندان را فریب داده و اطلاعات بانکی و کد ارسالی را دریافت و حساب بانکی شهروندان را خالی می‌کنند.

رئیس اداره پیشگیری از جرایم سایبری مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم پلیس فتا فراجا خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مواجهه با موارد مشکوک، می‌توانند موضوع را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ یا سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir بخش گزارش‌های مردمی در میان بگذارند.

کد خبر 5814381

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • مسعود IR ۲۰:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۹
      28 2
      این چه پلیس فتائیه که نمیتونه خط تلفن کلاه بردار رو رهگیری کنه؟ خسته هم نباشید
      • قادر برزگر BR ۰۷:۲۴ - ۱۴۰۲/۰۳/۳۰
        16 2
        هیشکی پیگیر نیست
    • IR ۰۶:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۳/۳۰
      17 2
      واقعا که چه پلیس داریم
      • مهنام IR ۲۰:۲۱ - ۱۴۰۲/۰۳/۳۰
        9 1
        اصلا تلفن جواب نمیدن چ برسه پیگیری.
    • ساره IR ۱۲:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۳/۳۰
      8 0
      ممنون از اطلاع رسانی تون ✨🇮🇷
    • m_m3 IR ۱۳:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۳/۳۰
      20 0
      لطفا و خواهشا پلیس محترم جدی باشند حقوق ۸ ماه منو یک دقیقه خالی کردند
    • ناشناس IR ۱۵:۲۴ - ۱۴۰۲/۰۳/۳۰
      13 3
      عجب مملکت امنی داریم هرکسی خواست هر غلطی میکند
    • وحید IR ۱۵:۳۳ - ۱۴۰۲/۰۳/۳۰
      13 0
      تا حالا ۳ بار با من تماس گرفته اند و هر بار به پلیس خبر دادم اما پلیس میگه این فرد الان داخل زندان هست یعنی با من از داخل زندان با موبایل تماس گرفته اند عجب مملکت بی در و پیکری!
    • علی IR ۰۰:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۳/۳۱
      2 0
      والا پول منو تو نت بالا کشیدن رفتم پلیس فتا شکایت کردم بین دادسرا و پلیس فتا شدیم عین توپ فوتبال کسی هم جوابگو نیس نمیدونم اون حقوق رو برای چی میگیرن
    • امیراسد IR ۰۷:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۳/۳۱
      7 1
      چه بسیار چاله، چوله مدام دارن هشدار میدن، حالامن حماقت میکنم وطمع، میخوام پول مفت گیرم بیاد. من مواظب امنیت خودم نیستم، اونوقت توقع داریم پلیس بدادم برسه؟ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ همه اینو بدانیم پنیر مفت فقط توی تله موش هست وبس