به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تلگراف، شیخ ابراهیم موگرا یکی از روسای امور عمومی انجمن مسلمان مسیحی بریتانیا اظهار داشت: ما از کماهمیت جلوه دادن هیچ جشنی شاد نمیشویم.
این گروه علیه پیشنهاد یکی از مؤسسات تحقیقات سیاست عمومی مبنی بر کماهمیت جلوه دادن کریسمس به منظورعدم اهانت به مؤمنان سایر ادیان ستادی تشکیل داده است.
این مؤسسه تحقیقاتی اظهار داشته است که اگر توجه به کریسمس ادامه یابد این جشن در زندگی ملی ما جای گرفته و حذف آن دشوار خواهد بود. بنابراین سازمانهای عمومی باید به اعیاد و مناسبتهای دینی سایر ادیان نیز توجه کنند. بیطرفی و عدالت حکم میکند که فرهنگها و سنتهای اقلیتهای را نیز به رسمیت بشناسیم.
کریسمس اخیراً به موضوع بحث بسیاری از محافل بریتانیایی تبدیل شده است، چراکه برخی از سیاستمداران خواستار کماهمیت جلوه دادن این جشن به منظور پرهیز از اهانت به گروههای اقلیت شدهاند.
سال گذشته برخی از شهرداریها تلاش کردند نشانههای مسیحیت را از کریسمس جدا کنند. برای مثال شهر بیرمنگام در سال 1998 نام کریسمس را به " جشن زمستانی" تغییر داد.
این مؤسسه تحقیقاتی که یکی از سازمانهای فکری محبوب دولت بریتانیا محسوب میشود استدلال کرده است که جشن کریسمس مانعی برای انسجام جامعه تلقی میشود.
این گزارش که پیش از انتشار توسط رسانهها رویت شده تصریح میکند: اقلیتهای قومی و دینی با نمادهای فرهنگی و دینی غیر از دین خود احاطه شدهاند.
این درشرایطی است که انجمن مسلمان مسیحی که سال گذشته توسط اسقف اعظم کانتربری دکتر روان ویلیامز تأسیس شد با چنین ایدهای مخالف است.
دیوید گیلت یکی از رؤسای این انجمن و اسقف شهل بولتون اعتقاد دارد که اکثریت بریتانیاییها از تمام ادیان مشکلی با جشن کریسمس ندارند.
وی تصریح کرد که این انجمن بکرات بر ضرورت جایگیری تمام سنتهای دینی در محل مناسب خود تأکید کرده است.
مگرا نیز به عنوان امام جمعه شهر لستر و رئیس کمیته روابط بینادیان شورای مسلمانان بریتانیا تأکید کرد که اکثریت مسلمانان بریتانیا میخواهند تمام ادیان به هر نوعی اعیاد خود را جشن بگیرند.
نظر شما