به گزارش خبرگزاری مهر، مسئول مؤسسه خدمات درمانی بسیجیان استان همدان با اشاره به این مؤسسه اظهار کرد: مؤسسه خدمات درمانی بسیجیان از سال ۱۳۷۲ تأسیس و تشکیل شده برای ارائه خدمات درمانی به عموم مردم به ویژه بسیجیان و خانواده محترم آنها فعالیت میکند.
محمد مرادی افزود: که این مؤسسه زیر مجموعه بنیاد تعاون سازمان بسیج مستضعفین بوده و به دو طریق ارائه خدمت میکند برای بسیجیان، یکی درمان مستقیم که با ساخت درمانگاهها و مجموعههای درمانی صورت میگیرد و روش دوم به صورت غیر مستقیم انجام میشود.
مسئول این مؤسسه با اشاره به خدمات گفت: غیر مستقیم مؤسسه شامل چند مورد بوده که در بخش اول، بسیجیان و رزمندگان را از طریق بیمه تأمین اجتماعی بسیجیان بیمه کرده و مؤسسه به عنوان یک کارفرمای مجازی در این برنامه هست که بسیجیان عزیز میتوانند از این طرح استفاده کنند و به صورت ماهیانه حق بیمه خود را پرداخت نموده و مشمول بیمه بازنشستگی و از کار افتادگی و دیگر خدماتی که بیمه تأمین اجتماعی ارائه میکند شوند.
مرادی خاطرنشان کرد: این بیمه یک بسته کاملی بوده از بیمه حوادث و خسارت منازل مسکونی که در این طرح طرف قرارداد بیمه دانا بوده و بسیجیان با پرداخت مبلغ ۷۲۰ هزار تومان، از خدمات درمانی این بیمه استفاده کنند.
وی با اشاره به حمایت از زوجهای نابارور بسیجی گفت: برای حمایت از زوجهای نابارور بسیجی، ما طرحی به نام طرح رویش از ۵ سال گذشته شروع کرده ایم، بدین صورت که بسیجیان وارد شده در این طرح میتوانند به مدت یکسال بصورت رایگان از خدمات طرح رویش برای فرزنددار شدن استفاده نمایند و به لطف خدا از شروع این طرح بالای ۵۶۰ فرزند متولد شده است.
مرادی عنوان کرد: هدف مؤسسه خدمات درمانی این بوده که اگر فرد بیماری در یک خانواده وجود داشته، خانواده نباید بجز رنج بیماری فرد، رنج دیگری را متحمل شود.
مسئول این مؤسسه با اشاره به طرح مددکاری بیان کرد: برای بسیجیان معصری که خود و افراد تحت تکفل آنها به بیماریهای صعب العلاج یا سرطان مبتلا شدهاند به صورت رایگان خدماتی خوبی ارائه میشود و کسانی هم که از ابتدای سال ۱۴۰۱ برای درمان بیماریهای صعب العلاج انجام دادهاند میتوانند به مراکز بیمه بسیجیان مراجعه نموده و هزینههایی که در این راستا انجام نمودهاند را دریافت نمایند.
وی افزود: مجموعه مؤسسه خدمات درمانی بسیجیان یک طرح آمایش ساخت درمانگاهها را در برنامه خود داشته که از ابتدای سال ۱۴۰۰ این طرح شروع شده و قرار هست تعداد درمانگاهها به ۵۰۰ درمانگاه در سراسر کشور برسد و در همدان نیز تاکنون دو درمانگاه به نام درمانگاه مهر شفا در شهر همدان و درمانگاه شهید قهاری در اسدآباد احداث شده و بصورت مستقیم ارائه خدمات میکنند و قرار است در همه شهرستانهای استان همدان، در مناطق کم برخوردار این درمانگاهها احداث گردد.
وی خاطر نشان کرد: این درمانگاهها تنها برای بسیجیان نبوده و عموم مردم نیز میتوانند با پرداخت تعرفههای بسیار پایین از خدماتی که در این درمانگاهها ارائه میگردد استفاده نمایند.
نظر شما