حسن کشاورز در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: این طرح در راستای اجرای ماده چهار قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان و عقد تفاهم نامه بین سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و وزارت مسکن و شهرسازی اجرا می شود.
وی افزود: در مرحله اول اجرای این طرح، پنج حرفه اسکلت سازی، بتون سازی و بتون ریزی، آرماتور بندی، قالب بندی و کفراژبندی و بنای سفت کار در سطوح استاندارد شغلی و حرفه ای پایه سه، دو و یک در اولویت قرار گرفته است.
این مسئول خاطرنشان کرد: هدف از اجرای این طرح، ارتقا و استاندارد کردن میزان توانایی و مهارت کارگران شاغل در این بخش است و شرایط کنونی کشور و واقع شدن در نوار زلزله نیز اهمیت این آموزش ها را دو چندان می کند.
کشاورز یادآور شد: به کلیه افرادی که موفق به گذراندن دوره آموزشی شوند یا بتوانند در آزمون سنجش مهارت حد نصاب نمره را کسب کنند، پروانه مهارت فنی اعطا می شود و پس از پایان این دوره ها از فعالیت افراد بدون مجوز جلوگیری می شود.
وی عنوان کرد: متقاضیان حضور در این دوره ها و آزمون مربوطه باید از سوی سازمان های زیربط همچون کانون کاردان های فنی ساختمان، انجمن انبوه سازان، انجمن صنفی شرکت های ساختمانی و تاسیساتی، پیمان کاران ساختمانی شهرداری ها، انجمن معماران تجربی و... معرفی نامه ارائه شود.
کشاورز بیان داشت: به منظور تشویق شرکت متقاضیان در این طرح در صورت قبولی افراد در آزمون، کمک هزینه تحصیلی این افراد پرداخت شده و برای جلب مشارکت شرکت های خصوصی و موسسات کارآموزی آزاد و سایر شرکت های پیمانکاری ساختمانی واجد شرایط، امکان عقد قرارداد آموزشی با اداره کل و بهره مندی از کمک هزینه سرانه کارآموزی در اجرای طرح لحاظ شده است همچنین در این طرح امکان برگزاری دوره های آموزشی و آزمون سنجش مهارت کارگران شاغل در ساختمان در حین انجام کار است.
رئیس اداره کل آموزش فنی و حرفه ای غرب استان تهران پیش بینی کرد: تا پایان سال جاری هفت هزار نفر از شاغلین در این بخش در دوره های آموزشی و آزمون سنجش مهارت صنعت ساختمان شرکت کنند.
نظر شما