۲۵ تیر ۱۴۰۲، ۱۶:۳۴

سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان:

تکمیل ۴۷۰ پروژه نیمه تمام استان نیازمند ۴۰ هزار میلیارد ریال است

تکمیل ۴۷۰ پروژه نیمه تمام استان نیازمند ۴۰ هزار میلیارد ریال است

سنندج - سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان گفت: بیش از ۴۷۰ پروژه نیمه‌تمام دارای اولویت با پیشرفت‌ ۳۰ تا ۷۰ درصد در استان وجود دارد که حدود ۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان، اکبر محمدی در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان کردستان، اظهار داشت: در حال حاضر بیش از ۴۷۰ پروژه نیمه‌تمام دارای اولویت با پیشرفت‌های ۳۰ تا ۷۰ درصد در استان وجود دارد.

محمدی افزود: خوشبختانه در سال جاری شاهد رشد ۴۶ درصدی اعتبارات استان نسبت به سال گذشته هستیم که این مهم حاصل تلاش استاندار محبوب و مردمی و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و مساعدت سازمان برنامه و بودجه کشور است.

سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان با اشاره به سیاست‌ها و اولویت‌های سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان در سال جاری بیان داشت: در سال جاری این سازمان همسو با سیاست‌های نماینده عالی دولت در استان و با تأکید بر اولویت بندی پروژه‌های نیمه تمام استان سعی دارد نسبت به اتمام پروژه‌های مهم و تأثیرگذار گذار در زمینه توسعه استان و همچنین پروژه‌های با پیشرفت فیزیکی بالای ۷۰ درصد به صورت جدی اهتمام ورزد.

وی با تأکید بر ضرورت همراهی و هم افزایی کلیه نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در راستای تحقق اهداف و برنامه‌های سازمان برنامه‌ریزی در استان، گفت: در حال حاضر بیش از ۴۷۰ پروژه نیمه‌تمام دارای اولویت با پیشرفت‌های ۳۰ تا ۷۰ درصد وجود دارد که اجرای این تعداد پروژه حدود ۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارند.

محمدی اضافه کرد: برنامه‌ریزی برای اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام باید اولویت مسئولان باشد و نباید با شروع پروژه جدید بار مالی مضاعف را متوجه دولت نمائیم.

وی افزود: در صورت ضرورت تعریف پروژه جدید حداقل باید ۲۰ درصد از اعتبار مورد نیاز پروژه در سال اول تأمین گردد و سایر شرایط آئین نامه ماده ۲۳ قانون الحاق نیز رعایت شود.

سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان با اشاره به نامگذاری سال جاری با عنوان «رشد تولید، مهار تورم» از سوی رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) گفت: برنامه ریزی در راستای تحقق شعار سال الزام و نیاز ضروری است و باید با تمام توان در راستای تحقق منویات معظم له گام برداریم.

محمدی با اشاره به اهمیت اعتبارات عمرانی اظهار کرد: اعتبارات عمرانی می‌تواند اهرمی برای جذب اعتبارات دیگر شود و مدیریت درست اعتبارات عمرانی می‌تواند در راستای انتفاع حوزه‌های تولیدی و اقتصادی بسیار تأثیرگذار باشد.

کد خبر 5838059

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha