۲۹ تیر ۱۴۰۲، ۱۳:۵۲

استاندار اصفهان:

۳۶۵ کیلومتر از پروژه انتقال آب دریا به اصفهان اجرا شده است

۳۶۵ کیلومتر از پروژه انتقال آب دریا به اصفهان اجرا شده است

اصفهان- استاندار اصفهان از اجرای دو سوم مسیر لوله گذاری طرح انتقال آب دریا به استان خبر داد و گفت: تاکنون حدود ۳۶۵ کیلومتر از مسیر پروژه ترانشه گذاری شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدرضا مرتضوی ظهر پنجشنبه در جمع نخبگان و فعالان فرهنگی و اجتماعی شهرستان هرند، با بیان اینکه پس از تشکیل دولت سیزدهم، رویکرد جدیدی در حوزه مدیریت کشور حاکم شد، اظهار داشت: این نگاه با رویکرد جهادی، تلاش مضاعف، توجه ویژه به مردم، ایجاد طیف گسترده از مردم در تصمیم‌گیری‌ها، تلاش و پویایی همراه است.

وی خاطرنشان کرد: این تلاش و پویایی در حضور ریاست جمهوری میان مردم نمایان است و وزار، استانداران و … نیز به تأسی از رئیس جمهور تلاش می‌کنند ادامه دهنده این مسیر باشند.

استاندار گفت: در استان اصفهان نیز با همین رویکرد فعالیت خود را در استانداری اصفهان آغاز کردیم و سفر به شهرستان‌های استان در راستای همین هدف مهم دنبال می‌شود.

مرتضوی با بیان اینکه در سفرهای شهرستانی ضمن بررسی مسائل و مشکلات شهرستان مورد نظر در جلسات مختلف ضمن بازدید از پروژه‌های نیمه تمام و ضروری با نخبگان و مردم شهرستان دیدار و گفتگو خواهیم کرد، گفت: معاونان نیز بنا به تخصص خود جلسات و کارگروه‌های تخصصی را تشکیل و نهایتاً در جلسه شورای اداری مشترک استان و شهرستان مصوبات به تأیید خواهد رسید و نقشه راه شهرستان مشخص خواهد شد.

وی افزود: سفر به شهرستان هرند نیز با همین رویکرد برنامه ریزی شده است تا مشکلات شهرستان به حداقل‌های کاهش یابد.

کمبود آب و خشکی زاینده‌رود، ام المصائب استان اصفهان

استاندار اصفهان در ادامه با بیان اینکه در این نشست مبحث مهمی در خصوص آب استان مطرح شد که نیاز به توضیح بیشتر دارد، اظهار داشت: زیرا مسئله آب، ام المصائب استان است و گرفتاری‌های متعددی پیرامون این موضوع برای استان ایجاد شده است.

مرتضوی خاطرنشان کرد: از دو، سه دهه قبل به دلیل بارگذاری مضاعف و خارج از تحمل حوضه آبریز زاینده‌رود، افزایش جمعیت و برداشت‌های اضطراری و کاهش نزولات آسمانی شاهد شرایط خوبی در حوضه آبریز زاینده‌رود نیستیم.

تخلیه ۱۳ میلیارد متر مکعب آبخوان حوضه زاینده‌رود در سال‌های گذشته

وی تصریح کرد: آبخوان حوضه زاینده‌رود قریب به ۱۳ میلیارد متر مکعب تخلیه شده است، این تخلیه آبخوان سبب شده با چالش بزرگی به نام فرونشست مواجه شویم که اَبَر چالش استان است.

استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: با خشک شدن تالاب گاوخونی ریزگردهایی که در این منطقه به سمت مناطق مسکونی و شهری حرکت می‌کند از مصائب بعدی ما در استان هستند.

مرتضوی با اشاره به اینکه مسائلی که در حوزه معیشت مردم وجود دارد نیز ناشی از مسئله آب است، ادامه داد: از طرفی مقرر شده بود پروژه‌های متعددی در حوضه آبریز زاینده رود در استان اصفهان اجرا شود؛ اما آن پروژه‌ها متوقف مانده‌اند.

تأمین آب استان اصفهان، دغدغه رئیس جمهور

استاندار اصفهان گفت: با دستور شخص رئیس جمهور یکی از اولویت‌های اصلی استان پیگیری مسائل آب و جلسات متعددی با حضور شخص رئیس جمهور، معاون اول، وزرا و … برای رسیدگی به مشکلات حوضه آبریز زاینده رود برگزار شد.

مرتضوی یادآور شد: برخی از پروژه‌هایی که امروز در استان در حال اجراست نتیجه همان پیگیری‌ها در سطح ریاست جمهوری است که شاهد چند پروژه فعال در استان اصفهان هستیم.

۳۶۵ کیلومتر از پروژه آبرسانی به استان از دریای جنوب طی شده است

وی خاطرنشان کرد: یکی از این پروژه‌ها، پروژه انتقال آب از دریا است که حدود ۳۶۵ کیلومتر این مسیر طی و ترانشه‌گذاری شده است.

استاندار اصفهان افزود: تقریباً دو سوم مسیر لوله گذاری شده و با سرعت قابل قبولی پروژه در حال پیشرفت است، این پروژه از شهریور سال گذشته آغاز شده و تاکنون یک سوم مسیر طی شده است و در تلاش هستیم تلاش تا دو الی سه سال آینده پروژه به کلی اجرایی شود.

مرتضوی گفت: در این راستا هفته آینده نیز سفری به جنوب کشور خواهیم داشت و با استاندار هرمزگان دیدار و گفتگو خواهیم کرد.

وی ادامه داد: پروژه‌های دیگری نیز از زمان‌های گذشته در حال اجرا بود که دنبال فعال سازی آن هم هستیم.

مرتضوی خاطرنشان کرد: در این مسیر باید از همه مسئولان در سطح ملی و استانی، نمایندگان استان، دستگاه‌های مختلف، برخی بنگاه‌های اقتصادی استان و… قدردانی کنیم.

تأمین آب به استان با هدف مهار فرونشست

وی تصریح کرد: تأمین آب به استان با هدف مهار فرونشست است لذا در استان اصفهان باید مراقب باشیم اگر پروژه‌هایی برای محدود کردن برداشت و کنترل نوع کشت اتفاق می‌افتد به خاطر صلاح مردم استان است.

مرتضوی گفت: این مسائل به حیات و ممات استان ما مرتبط است، کنترل برداشت‌ها و اصلاح الگوی کشت یکی از مسائل اساسی است که در خصوص آن باید به گفتمان مشخصی در استان برسیم.

وی یادآوری کرد: از نخبگان انتظار تبیین این مسائل در جامعه را می‌توان داشت همه ما سوار یک کشتی هستیم و آن استان اصفهان است و در نگاه بزرگ‌تر ایران اسلامی است.

مرتضوی با اشاره به اینکه از بالا دست تا پایین دست همه باید همکاری و مشارکت داشته باشیم، گفت: این گفتمان جاری باید در استان ما و استان‌های مجاور وجود داشته باشد و همه نسبت به این درد مشترک وفاق و همدلی داشته باشیم.

وی در بخش دیگر سخنان خود عنوان کرد: از ۴۵ سال پیش درگیر یک جنگ نابرابری هستیم که پس از پیروزی انقلاب اسلامی علیه مردم ما آغاز شد.

استاندار اصفهان گفت: در دوران پس از نهضت حضرت امام (ره) در قالب کودتاهای مختلف سعی کردند انقلاب را متوقف کنند زیرا مردم ما حاضر نبودند ذیل پرچم اَبَر قدرت‌ها قرار بگیرند و شعار نه شرقی و نه غربی می‌دادند.

مرتضوی با بیان اینکه این رویکرد معادله غرب را برهم زد، خاطر نشان کرد: پس از تحمیل جنگ تحمیلی نیز این دشمنی‌ها همچنان ادامه دارد اما میدان جنگ عوض شده است.

وی تصریح کرد: یکی از عوارض و آسیب‌های جنگ امروز، در سفره‌های مردم و در مسائل فرهنگی نمایانگر است. اگر مراقب ساحت جنگ جدید باشیم رویکردمان تغییر خواهد کرد، دشمن با عملیات رسانه‌ای کلوخ خود را گوهر و گوهر ما را کلوخ جلوه می‌کند.

مرتضوی با اشاره به دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران گفت: آیا ما همان کشوری هستیم که یک سیم خاردار به ما نمی‌دادند؟ این اعتماد به نفس و جایگاهی که انقلاب اسلامی به مردم ما داد کاری کرد که امروز جوانان ما هر حوزه علم و فناوری که به سراغ آن می‌روند را تسخیر می‌کنند.

وی عنوان کرد: دشمن ایران ذلیل را می‌خواهد، دشمن کشوری را می‌خواهد که با نظر سفرای انگلیس و آمریکا مسئولانش جا به جا شوند.

استاندار اصفهان در پایان اضافه کرد: از این رو بایستی هوشیار باشیم و با شناخت ساحت جنگ جدید و با ایجاد امید در جامعه کشور را در برابر تفرقه‌های دشمن بیمه کنیم.

کد خبر 5841744

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۷:۲۵ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۹
      0 0
      اصفهان آبش رابه جای دیگه برده آند حالا ازجای دیگه می‌خوان برای اصفهان آب بیاورند
    • A... IR ۱۸:۴۳ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۹
      0 0
      مردم چجوری باورکنن‌ وقتی نصف حق آبه اصفهان رو نمیدین‌ وهردفه‌ بهونه میارین امسال چراکوتاهی کردین چرا الان دوماهه‌ رودخونه خشک شده بااینکه وضعیت آب بهتر بوده چرا تونل کوهرنگ ک با هزینه خوده‌ کشاورزهااجراشد‌ رو ب خودشون نمیدین‌ بیابین‌ قشرکشاورز ببین چجوری دارن زندگی میکنن بیا ببین بعدقول بده
    • ناشناس IR ۱۹:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۹
      0 0
      آب زاینده رود را بیست سال پیش از اصفهان به یزد انتقال دادند. حالا خودمان محتاج آب شدیم. عجب کار احمقانه‌ای بیست سال پیش مسولان کردند. و اینهمه هزینه برای کشاورزان اصفهان و محیط زیست اصفهان درست کردن. مردم تا کی باید تاوان اینهمه حماقت مسولان را بدهند.