ابراهیم شکوری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه طبق برنامهریزی فدراسیون فوتبال مقرر شده است که به سمت کیفیسازی کلاسهای مدارس فوتبال پیش برویم، گفت: در همین راستا باید دورههای دانشافزایی را بر اساس سرفصلهای فیفا و نیز آخرین بهروزرسانیهای انجام شده به مربیان اعلام کنیم، لذا تلاش شده است تا همه این کارها در دوره مذکور محقق شود.
وی با بیان اینکه در این دوره مباحثی از قبیل شرطبندی، تبانی، نژادپرستی، محافظت از کودکان و دوپینگ و نیز رفتار حرفهای مربیان مطرح میشود، تصریح کرد: همچنین در خصوص مدارس فوتبال تلاش شده تا آخرین اطلاعاتی که در این رابطه در اختیار داریم، به مربیان استان زنجان انتقال دهیم.
سطح دانش مربیگری مربیان زنجان قابل قبول است
این مسئول با یادآوری اینکه سطح دانش مربیگری مربیان زنجان قابل قبول بوده؛ چرا که تا به امروز توانستهاند بازیکنان خوبی را پرورش داده و به لیگ برتر معرفی کنند، خاطرنشان کرد: با این وجود معتقدیم که زنجان نیاز به برخورداری از یک تیم فوتبال در لیگهای مطرح کشور دارد و بدون شک هیئت فوتبال استان به تنهایی قادر نیست نسبت تحقق این مهم اقدام کند.
شکوری با تاکید بر اینکه زنجانیها شایسته این هستند که یک تیم فوتبال حداقل در لیگ یک یا دو باشگاههای کشور داشته باشند، ادامه داد: از این رو معتقدیم همه نهادها باید برای تحقق این امر پای کار باشند تا شهر زنجان بتواند در آینده نزدیک صاحب یک تیم فوتبال در سطوح بالاتر باشد.
وی با بیان اینکه به جرأت میتوان گفت که امروز فوتبال به یکی از معدود دلخوشیهای مردم تبدیل شده است، اضافه کرد: زنجان مستحق برخورداری از تیم فوتبال لیگ برتری است و به همین خاطر برخورداری مردم زنجان از یک تیم فوتبال با توجه به زیرساختهای خوبی که این شهر در حوزه فوتبال دارد، میتواند شور و شعف خاصی به این شهر بدهد.
رئیس کمیته آموزش فدراسیون فوتبال با اشاره به اینکه انتظار میرود استادیوم ۱۵ هزار نفری هر چه زودتر به اتمام برسد، ابراز کرد: این استادیوم در حال حاضر حدود ۴,۰۰۰ میلیارد تومان ارزش دارد، به همین خاطر امروز مطرح کردن موضوع مکانیابی این استادیوم بحث بیهودهای بوده و به گذشته باز میگردد، از این رو امروز فقط باید به فکر اتمام عملیات اجرایی آن باشیم؛ چرا که مردم این شهر لیاقت برخورداری از چنین ظرفیت ورزشی را دارند، از طرفی این مکان ورزشی حدود ۱۷ سال بدون استفاده مانده و نیاز است اتمام آن در اولویت استان باشد.
شکوری در ادامه در خصوص اخلاق در ورزش ایران به ویژه رشته فوتبال افزود: فوتبال به عنوان پیشران همه رشتههای ورزشی، پرمخاطبترین ورزش دنیا به شمار میرود، به همین خاطر بیش از سایر رشتههای ورزشی در معرض دید قرار دارد، از این رو اگر بخواهیم در خصوص اخلاق در ورزش صحبت کنیم، این موضوع باید در مورد همه رشتهها بیان شود.
رئیس کمیته آموزش فدراسیون فوتبال با تاکید بر اینکه تبانی و شرطبندی یکی از مواردی است که نه تنها فدراسیون فوتبال ایران، بلکه فیفا به شدت با آن مبارزه میکند، تصریح کرد: معتقدیم در همه جوامع و صنوف این موضوع وجود داشته و ما وظیفه داریم به جد با این پدیده زشت و غیرورزشی مبارزه کنیم.
قائممقام باشگاه فرهنگی ورزشی پیکان در ادامه و در خصوص میزان رعایت سقف قرارداد بازیکنان و نظارت بر نحوه بستن این قراردادها در باشگاههای فوتبال به خصوص لیگ برتر، گفت: در خصوص تیم پیکان میتوان گفت که نه تنها سقف، بلکه کف قراردادها را نیز رعایت کردیم و بودجه این باشگاه به قدری پایین است که شاید لقب ارزانترین و در عین حال جوانترین باشگاه را در لیگ برتر فوتبال از آن خود کنیم، با این وجود همواره تلاش کردهایم تا با پرورش بازیکنان مستعد، بازوی توانمند تیمملی باشیم.
هدف پیکان قهرمانی نیست بلکه دنبال آموزش و ترانسفر بازیکن است
شکوری با بیان اینکه هدف ما در این باشگاه و در رشته فوتبال برخلاف والیبال به هیچ وجه قهرمانی نبوده و موضوعاتی چون کشف، آموزش، پرورش و ترانسفر بازیکن مطرح است که نمونه بارز آن ترانسفر سامان فلاح از پیکان به تیم گلگهر سیرجان بود، خاطرنشان کرد: هدفگذاری امسال این است که در جایگاه تکرقمی لیگ برتر باشگاههای کشور قرار بگیریم، هر چند معتقدیم کار سختی برای رسیدن به این مهم داریم.
رئیس کمیته آموزش فدراسیون فوتبال، مهمترین چالش امروز فوتبال ایران را مباحثی چون خصوصیسازی، مسائل مالی، زیرساختها و حق پخش عنوان کرد و یادآور شد: در همه دنیا حدود ۸۰ درصد درآمد باشگاهها از حق پخش تلویزیونی است.
ابراهیم شکوری رئیس کمیته آموزش فدراسیون فوتبال، روز جمعه ۳۰ تیر به منظور تدریس در دوره دانشافزایی مدارس فوتبال در زنجان حضور داشت.
نظر شما