به گزارش خبرگزاری مهر ، دکتر زیاری استاد دانشگاه در میزگرد بررسی مشارکت جوانان با تاکید بر این مطلب تصریح کرد: لازم است که برنامه توسعه وارتقای مشارکت جوانان با توجه به برنامه ها و نیازهای روز جوانان بازنگری شود و ویژگی ها و شرایط موجود در این برنامه اعمال شود.
وی ضمن تبیین ضرورت مطالعه و نیاز سنجی مجدد جوانان برای بازنگری در برنامه توسعه وارتقای مشارکت گفت: لازم است که در آمایش های منطقه ای ، جزییات مربوط به شرایط شهرها و روستاها بررسی شده و برنامه جامعی برای هر منطقه پیش بینی شود.
زیاری بر ارائه برنامه عمل و راهکارهای عملیاتی شدن نتایج آمایش های صورت گرفته گفت: با کلی گویی نتیجه ای حاصل نمی شود از این رو لازم است که ضمن تبیین استراتژی و برنامه جامع در حوزه مشارکت جوانان، امکانات و محدودیت ها بررسی شده و برنامه عمل این حوزه تدوین شود.
در ادامه این نشست ، دکتر ابوالحسنی یکی دیگر از اساتید شرکت کننده در این میزگرد ضمن اعلام مبانی نظری و عملی مشارکت جوانان در قالب مدل فکری مشخص ، بر ضرورت بررسی ساختارهای اجتماعی ، حقوقی، مذهبی و خانوادگی در کشور ، در راستای ارتقای مشارکت جوانان تاکید کرد و گفت: مشارکت جوانان باید منطبق بر این ساختارها و اثر گذار باشد.
وی بر ایجاد ساختار مشارکتی در محیط های مختلف اجتماعی تاکید کرد و گفت: ساختار غیر مدنی در یک کشور ، تک روی را آموزش می دهد از این رو باید الگو و جهانبینی خود را در مدلی طراحی کرده و طبق این مدل برنامه ریزی کنیم .
نظر شما