۲۱ آبان ۱۳۸۶، ۱۷:۴۰

وزیر ارشاد:

حفظ دنیای ناب و خلاقانه نسل جوان یک ضرورت است

حفظ دنیای ناب و خلاقانه نسل جوان یک ضرورت است

محمدحسین صفار هرندی در پیامی به جشنواره فیلم کوتاه تهران حفظ دنیای ناب و خلاقانه نسل جوان را برای پرورش سینماگران فردای این مرز و بوم ضرورتی دانسته که نباید به فراموشی سپرده شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی بیست و چهارمین جشنواره ملی و دوازدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران متن پیام وزیر ارشاد را به این شرح اعلام کرد: "هنر اسلامی همواره پیونددهنده انسان و آسمان و زبانی مشترک برای تعامل و گفتگویی زمانمند بوده است. هم از این روست که هنرمندان مسلمان در طول تاریخ به یاری هنر متعهدانه و اثرگذار خویش نقشی فرهنگ‌ساز و هشیارگر بر عهده گرفته‌اند."

در بخشی دیگر از این پیام آمده است: "آفرینش هنری با اتکا به عناصر و مواریث فرهنگی گذشتگان و بهره‌مندی از دستاوردهای معاصر یکی از راهکارهای حفظ هویت جوامع است. بی‌شک چنانچه نسل جوان از لحاظ فکری و فرهنگی پایه‌های محکمی برای تفکر و جهان‌بینی داشته باشند در برخورد با هجمه‌های فرهنگی که با فناوری‌های نوین صورت می‌گیرد با ایمان و آگاهی به مبارزه برمی‌خیزند و با درایت و پشتکار موانع را از پیش پا برمی‌دارند."

وی افزوده است: "تردیدی نیست که هنر بهترین شیوه‌ای است که می‌توان مسلمانان را نسبت به نتیجه اختلاف‌افکنی ابرقدرت‌ها آگاه ساخت. این خواسته‌ای است که امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری همواره بر آن تاکید داشته و دارند و از همین رو رهبر معظم انقلاب امسال را سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی نامگذاری فرمودند تا رهنمودی هشیارگر در مواجهه با دشمنی باشد که با ایجاد اختلاف در قومیت‌ها دنبال تفرقه‌افکنی است تا اندیشه ناب اسلامی را از بین ببرد."

در ادامه پیام صفار هرندی به جشنواره فیلم کوتاه می‌خوانیم: "به همین دلیل هم هست که باید هر فرصتی برای گرد هم آمدن و تعامل و پیوند را ارزشمند شمرد، با یکرنگی و همدلی هنرمندان اقصی نقاط کشور را ستود و از گوناگونی تجارب و تنوع آداب، رسوم و آئین‌ها بهره‌ای وافر برد. امکان بی‌بدیلی که در جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران به عنوان جشنواره بزرگ فیلمسازان به نحوی شایسته فراهم است."

به عقیده وزیر ارشاد، سینمای ایران یک شرایط نوین را تجربه می‌کند و باید پا در مسیری تازه نهد. راهی که توجه به مقتضیات رسانه‌ای جهان امروز و آشنایی با تحولات فناورانه عرصه تولید و نمایش در آن گریزناپذیر می‌نماید. هم از این روست که باید تولید اندیشه، تبادل آن و آموزش طیف وسیعی از جوانان علاقمند در این زمینه جدی انگاشته شود. در عین حال حفظ دنیای ناب و خلاقانه این نسل برای پرورش سینماگران فردای این مرز و بوم ضرورتی است که نباید آن را به فراموشی سپرد.

صفار هرندی در پایان پیام خود به جشنواره فیلم کوتاه تهران در پیمودن این مسیر ارزشمند و خطیر برای تمام تلاشگران عرصه فکر و فرهنگ از درگاه خداوند متعال آرزوی توفیق کرده است. بیست و چهارمین جشنواره ملی و دوازدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران از 22 تا 27 آبان در تهران برگزار می‌شود.

کد خبر 585114

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha