۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۱:۴۶

مهر گزارش می‌دهد؛

آغاز محرومیت‌زدایی در «میربگ»/۱۵۰ نیروی جهادی در منطقه مستقر شدند

آغاز محرومیت‌زدایی در «میربگ»/۱۵۰ نیروی جهادی در منطقه مستقر شدند

خرم‌آباد - «میربگ» جنوبی» یکی از مناطق محروم شهرستان دلفان در استان لرستان است که با حضور ۱۵۰ استاد و دانشجوی جهادی دانشگاه تهران کار محرومیت‌زدایی در آن آغاز شد.

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های حوزهٔ اجتماعی استانداری لرستان، قرارگاه محرومیت‌زدایی و مصوبات آن است، قرارگاه محرومیت‌زدایی استانداری لرستان با دستور استاندار از ابتدای دولت سیزدهم برنامه‌های خود را در راستای شناسایی و اولویت‌بندی مناطق محروم در اقصی‌نقاط استان آغاز کرده است.

اعزام ۱۵۰ دانشجو و استاد به منطقه محروم «میربگ جنوبی»

شهرستان دلفان، دارای بیشترین تعداد روستا و جمعیت روستایی نسبت به حوزه شهری است و دراین‌بین بخش «میربگ جنوبی» با دارابودن ۱۳ روستای تابعه یکی از محروم‌ترین مناطق این شهرستان و استان لرستان است.

سرانجام و پس از دستورات و پیگیری‌های استاندار لرستان و سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری مبنی بر در دستور کار قراردادن این بخش در برنامه‌های قرارگاه محرومیت‌زدایی این منطقه به‌عنوان منطقهٔ هدف اعزامی گروه‌های جهادی قرار گرفت تا با اعزام ۱۵۰ نفر از اساتید و دانشجویان جهادی از طرف بسیج دانشجویی دانشگاه تهران خدماتی در حوزه‌های مختلف به مردم محروم این منطقه ارائه شود.

تفکر و عمل جهادی مسیر تحقق محرومیت‌زدایی است

مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان و رئیس قرارگاه محرومیت‌زدایی استان که در سومین روز از برپایی این اردوی جهادی در بخش «میربگ جنوبی» حضور پیدا کرد، برپایی این گونه برنامه‌های جهادی را عامل عدالت خدمت به‌ویژه برای مناطق محروم برشمرد.

محمدکریم خورشیدوند با اشاره به اینکه تفکر و عمل جهادی مسیر تحقق محرومیت‌زدایی است، از پیگیری مهم‌ترین مشکلات بخش «میربگ جنوبی» در پنج بخش خبر داد.

استارت محرومیت‌زدایی در«میربگ»/استقرار ۱۵۰ استاد و دانشجو درمنطقه

پیگیری بازبینی طرح هادی روستای محروم «مهرعلی طغیان سر»، از توابع «میربگ جنوبی» از طریق تماس با مدیرکل امور روستایی استانداری، توسعه و تخصیص اعتبار برای کارگاه خیاطی این روستا و راه‌اندازی کارگاه چرم‌دوزی برای بانوان این منطقه از طریق تماس با مدیرکل امور بانوان استانداری، پیگیری برقراری زیرساخت اینترنت در این منطقه از طریق تماس با مدیرکل زیرساخت‌های استان، تسطیح و بازسازی پیچ خطرناک جادهٔ ورودی به بخش از طریق تماس و قول مساعد مدیرکل راهداری استان و استعدادیابی و توانمندسازی هنرجویان ۱۳ روستای بخش «میربگ» با هماهنگی خانه فرهنگ و هنر استان مهم‌ترین مواردی بود که در اولین روز از برپایی این اردوی جهادی توسط مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان پیگیری و اجرای آنها مصوب شد.

لزوم هم‌افزایی دستگاه‌ها برای خدمات‌رسانی به مناطق محروم

خورشیدوند همچنین از حمایت‌های استاندار لرستان و سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری برای انتخاب و اجرای برنامه جهادی در منطقه «میربگ» تشکر کرد.

وی برپایی این اردو و انتخاب بخش «میربگ» را از بین درخواست‌هایی از استان‌های سیستان، آذربایجان غربی، سمنان و کردستان، نتیجه درخواست‌ها و پیگیری‌ها در دانشگاه تهران برشمرد.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان از همراهی و کمک‌های فرماندار دلفان و بخشدار «میربگ جنوبی» و بسیج سازندگی استان تشکر کرد.

خورشیدوند هم‌افزایی مدیران سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف را مسیری مناسب برای تحقق خدمات بهتر به‌ویژه در مناطق محروم شد.

استارت محرومیت‌زدایی در«میربگ»/استقرار ۱۵۰ استاد و دانشجو درمنطقه

شناسایی منطقه و پروژه‌های خدماتی از طرف اردوی جهادی تعریف شد

تیم جهادی، اعزامی از بسیج دانشجویی دانشگاه تهران، پس از استقرار در بخش منطقه «میربگ جنوبی» در اولین اقدام روستاها و مناطق مختلف بخش را شناسایی و سرتیم ها پروژه‌های پیشنهادی موردنظر را در هر قسمت تعریف کردند.

در این راستا در حوزه‌های سلامت، عمرانی، کارآفرینی، آموزش فرهنگی، هنری، دامپزشکی، کشاورزی و استعدادیابی خدمات متنوعی با حضور اساتید و دانشجویان جهادی دانشگاه تهران به مردم این منطقه ارائه می‌شود.

هدف از این خدمات علاوه بر رفع یک سری از انتظارات و نیازهای این بخش محروم، تشویق و آموزش جوانان به‌منظور ایجاد خود اشتغال با زمینه‌های علمی و هنری است.

بنابراین گزارش، این اردو به مدت ۱۵ روز از یازدهم مردادماه تا بیست و پنجم همین ماه ادامه خواهد داشت.

کد خبر 5854563

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha