ناهید جلالی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: به منظور توسعه خدمات درمانی سازمان تامین اجتماعی در مناطقی که این سازمان فاقد مراکز ملکی است طرح پزشک معین به اجرا در می آید که با اجرای این طرح خدمات درمانی به کلیه بیمه شدگان ارائه می شود و امکان بهره مندی از این خدمات به صورت عادلانه در سراسر کشور ایجاد می شود.
وی افزود: یکی از مشکلاتی که در اجرای این طرح وجود دارد عدم وجود سیستم واحد برای تعیین فرانشیز است به نحوی که میزان سهم بیمار از سرانه درمان به پزشک معین از 30 درصد شروع شده و در برخی موارد حتی به 70 درصد نیز رسیده است.
سخنگوی کانون هماهنگی شورای اسلامی استان تهران خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه دولت در پرداخت سرانه درمان برای این قشر غفلت کرده است و هزینه درمان توسط خود بیمه شدگان پرداخت می شود لازم است دولت به منظور جلوگیری از تضییع حقوق این افراد، بودجه ای را جهت گسترش مراکز ملکی سازمان در مناطق محروم اختصاص دهد.
جلالی با تاکید بر نگرانی جدی جامعه کارگری از عدم گسترش مراکز ملکی با اجرای طرح پزشک معین یادآور شد: در چنین شرایطی که هیچ اعتباری برای هزینه خانواده کارگران از دولت در نظر گرفته نشده است باید برنامه ریزی هایی صورت گیرد که هزینه درمان در عین پرداخت بیمه به این افراد تحمیل نشود.
وی تصریح کرد: اگر در تمام تصمیم گیرهای سازمان تامین اجتماعی اصل سه جانبه گرایی و حضور شرکای اجتماعی به صورت جدی رعایت شود، قوانین به صورت جامع و اجرایی وضع خواهد شد.
نظر شما