به گزارش خبرنگار مهر در ساری، عزت الله رمضانی عصرسه شنبه در آیین تودیع و معارفه سرپرست شرکت گاز مازندران در محل این شرکت افزود: با گاز رسانی به استان سیستان و بلوچستان تمامی شهرهای کشور تا دو سال آینده گاز دار می شوند.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 10 پالایشگاه گاز در کشور با ظرفیت 440 میلیون متر مکعب در روز به اشغال گاز شبکه سراسری می پردازند.
رمضانی با بیان اینکه 26 هزار کیلومتر خطوط انتقال فشار قوی گاز در کشور احداث شده است، اظهار داشت: سالانه دو تا سه هزار کیلومتر به طول خطوط انتقال گاز در کشور افزوده خواهد شد.
معاون شرکت ملی گاز ایران با بیان این که خطوط پنج تا 9 سراسری انتقال گاز کشور در دست اجراست، یادآور شد: هفت هزار میلیارد تومان سالانه در صنعت گاز کشور هزینه می شود.
به گفته رمضانی در حال حاضر 55 ایستگاه تقویت فشار در کشور وجود دارد که با توجه به روند رو به رشد مصرف گاز در کشور این ایستگاه ها رو به افزایش است.
وی اعلام کرد: مردم پنج هزار روستا و 64 شهر از امکانات گاز طبیعی برخوردار بوده و 15 هزار نوع صنعت عمده به نوعی از گاز استفاده می کنند.
رمضانی افزود: 44 درصد نیروگاه های کشور به شبکه گاز طبیعی متصل بوده و 35 درصد مصرف خانگی و 35 درصد مصرف نیروگاهی کشور از طریق گاز تامین می شود.
وی با بیان این که یکی از هدفهای اصلی شرکت گاز استان باید تحویل گاز استاندارد به مصرف کننده باشد یاد آور شد: تکمیل پروژه خط انتقال سواد کوه و احداث جایگاه های CNG باید اولویت فعالیت های متولیان شرکت گاز مازندران قرار گیرد.
این مسئول با اعلام این که هشت درصد شبکه گاز کشور در مازندران متمرکز است، یادآور شد: باید تا پایان سال، 80 جایگاه CNG در مازندران و هزار جایگاه گاز طبیعی در کشور ایجاد شود.
وی با اشاره به نزدیکی فصل سرما ضمن تایید عدم کمبود انرژی گاز در کشور از ملت ایران خواست تا نسبت به مصرف گاز صرفه جویی کنند.
رمضانی در پایان با اشاره به اجرایی شرق مصوبات اصل 44 عنوان کرد: شرایط واگذاری شرکت گاز ایران در حال حاضر در اولویت برنامه ریزان خصوصی سازی کشور قرار ندارد.
در این مراسم ضمن تقدیر از زحمات مرتضی تیرملک در دوران سرپرستی محمد مصطفی قربانی به سمت سرپرست شرکت گاز مازندران معرفی شد.
نظر شما