به گزارش خبرگزاری مهر، سردار اصغر عباسقلی زاده در جمع خبرنگاران افزایش روابط سیاسی و اقتصادی با کشورهای مختلف را از نقاط قوت دولت آیت الله دکتر رئیسی خواند و افزود: قبل از روی کار آمدن این دولت مردمی روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران با اغلب کشورها قطع شده بود و یا در سطح بسیار نازلی قرار داشت.
وی با انتقاد از رویههای نادرست دولت قبلی در حوزه سیاست خارجی، اظهار کرد: در آن دوران امید دولت به مسائل حاشیهای همچون برجام و سند ۲۰۳۰ بسته شده بود که در پایان کار نیز برای همه مردم و کارشناسان مشخص شد که دل بستن به بیگانگان دردی از دوای کشور را حل نکرده و نخواهد کرد.
عباسقلی زاده یکی از دلایل اصلی و مهم مشکلات اقتصادی و معیشتی کنونی کشور را مربوط به روشهای اشتباه دولتهای قبلی بیان و اضافه کرد: بدهیهای کلان و هنگفتی که دولت قبلی برای دولت کنونی به بار آورده است از جمله این مشکلات است که حل و فصل آن زمان بر خواهد بود.
وی با اشاره به انواع اقدامات دولت سیزدهم در راستای بهبود شرایط اقتصادی کشور، یادآور شد: توسعه روابط با کشورهای همسایه و سایر کشورها در قارههای مختلف از جمله این اقدامات مؤثر است که حضور در سازمان شانگهای و بهره مندی از مزیتهای مهم اقتصادی، تجاری و بازرگانی کشورهای عضو این سازمان را میتوان در این راستا مورد ارزیابی و تحلیل قرار داد.
عباسقلی زاده تلاشهای گسترده برای فروش نفت و حضور در بازارهای جهانی را از دیگر فعالیتهای چشم گیر دولت مردمی بیان کرد و ادامه داد: مذاکرات و رایزنیهای مثبت با کشورهای روسیه و چین در این زمینه بسیار ثمربخش و مهم بوده است که بر اثر آن امروز شاهد فروش مطلوب نفت کشور هستیم، در حالی که تا پیش از این حتی در صورت فروش نیز درآمدهای آن به کشور باز نمیگشت.
وی ابراز امیدواری کرد با تداوم و تقویت روند کنونی مدیریت اجرایی کشور، شرایط اقتصادی و معیشتی روز به روز بهتر شده و مشکلات کنونی که زاییده دولتهای قبلی است، برطرف شود.
عباسقلی زاده با تأیید اینکه مشکلات در بدنه دولت نیز وجود دارد، گفت: این مشکلات که در سطح کارشناسان و مدیران قابل رؤیت است باید جای خود را به هموارسازی مسیرهای توسعه کشور و مانع زدایی از حوزههای تولید و صنعت بدهد تا بتوان با کمک آحاد مردم و به خصوص رسانهها، زمینههای رشد و پیشرفت کشور را فراهم ساخت.
وی با تاکید بر نقش مطالبه گری رسانهها در بهبود شرایط اقتصادی و سیاسی و اجتماعی کشور، افزود: برپایی میزهای خدمت بهترین فرصت برای اصحاب رسانه است که با موشکافی خاص خود مسائل، مشکلات و مسیرهای نادرست مدیریتی را شناسایی کرده و نسبت به اصلاح روش و شیوههای نادرست وارد میدان شوند، چون در غیر این صورت و بدون کمک رسانهها توسعه همه جانبه کشور محقق شدنی نیست.
عباسقلی زاده از خبرنگاران به عنوان رزمندگان عرصههای فرهنگی و دفاع از امنیت، آرامش و آسایش ملت و نیز نقطه امیدآفرینی و مقابله با جنگ ترکیبی دشمنان علیه ایران اسلامی یاد و اظهار کرد: اهالی رسانه سردمدار و پیش قراولان صحنههای رسانهای هستند که باید در این راه با آگاهی و دشمن شناسی وارد شده و در راستای ایفای نقش تأثیرگذار خود در جامعه گامهای استوار بردارند.
وی تنویر افکار عمومی، اطلاع رسانی دقیق و درست از وقایع، ارائه دستاوردهای مهم نظام در حوزههای گوناگون، نقدهای مؤثر و واقع بینانه و ایجاد امید و نشاط در جامعه را از رویکردهای مهم رسانهها و خبرنگاران برشمرد که باید در این مقولهها اخبار و گزارشهای جامع و مفید انتشار دهند.
عباسقلی زاده با بیان اینکه هم اکنون کشور با هجمههای سنگین رسانهای دشمنان مواجه است، اتخاذ مواضع صریح را از انتظارات خود از رسانههای گروهی عنوان و اضافه کرد: باید توجه داشت که امروز محور تمام مخالفتها علیه ایران مساله اسلام است و این موضوعی نیست که درباره آن وارد معامله شد.
وی اعمال انواع تحریمهای ظالمانه و بی سابقه علیه جمهوری اسلامی را نشانهای آشکار از کینه توزی های دشمنان علیه ملت ایران خواند و با اشاره به اینکه انواع مشکلات کنونی کشور در حوزههای معیشتی، انرژی و مسائل محیط زیستی ناشی از همین تحریمها است، گفت: نگاه به بیرون عامل اصلی شرایط کنونی است که رسالت اصلی رسانه در این وضعیت امیدآفرینی و زمینه سازی برای خدمت بیشتر مسئولان و مدیران در ردههای مختلف است.
عباسقلی زاده با قدرانی از دشمن شناسی و آگاهی خاص رسانهها و اهالی خبرنگاران آذربایجان شرقی، یادآور شد: در جریان اغتشاشات اخیر و توطئههای دشمنان برای تهییج افکار عمومی و اعلام فراخوانهای مختلف برای ایجاد بلوا و آشوب، آحاد مردم و به خصوص رسانههای منطقه نشان دادند که همچنان در دفاع از آرمانهای انقلاب و شهدا مصر هستند.
نظر شما