۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۲۰

رئیس نهضت سوادآموزی کرمانشاه خبر داد؛

کسب رتبه برتر سوادآموزی کرمانشاه در شاخص‌های ۲۲گانه ارزشیابی

کسب رتبه برتر سوادآموزی کرمانشاه در شاخص‌های ۲۲گانه ارزشیابی

کرمانشاه- معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان کرمانشاه از کسب رتبه برتر حوزه سوادآموزی این استان در شاخص‌های ۲۲گانه ارزشیابی سالانه خبر داد.

یاسر کرمی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه این شاخص‌های اختصاصی راهبرد مهمی را در حوزه سوادآموزی دنبال می‌کند، اظهار کرد: کرمانشاه در مجموع ارزیابی سال تحصیلی ۱۴۰۱ بر اساس شاخص‌های اختصاصی ۲۲ گانه سواد آموزی در بین ۳۱ استان کشور موفق به کسب رتبه برتر شد.

وی با اشاره به شاخص‌های تعریف شده، افزود: از جمله این شاخص‌ها می‌توان به تبلیغ و ترویج، اطلاع رسانی، تشکیل شوراهای مختلف در حوزه سوادآموزی، ستاد امتحانات، گروه بهبود، مالی، آموزشی، توزیع اقلام آموزشی و… نام برد.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان کرمانشاه همچنین از کسب رتبه مؤثر در رهیافت‌های نوین (رسا) توسط استان طی سال تحصیلی ۱۴۰۲- ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: این سازمان در گام دوم انقلاب یک تز جدید ارائه داده که طبق آن نهضت سوادآموزی به اهداف اولیه تأسیس خود برگردد.

کرمی با اشاره به تأسیس سازمان نهضت سوادآموزی به فرمان امام خمینی (ره) و پیام تاریخی ایشان به این سازمان، تصریح کرد: طی سنوات اخیر نهضت از اهداف اولیه خود در حال فاصله گرفتن بود اما بر اساس این تز جدید تلاش می‌کنیم نهضت سوادآموزی به شکل نهضتی بودن برگردد.

وی توضیح داد: نهضت سوادآموزی کرمانشاه با دعوت از چهره‌های دانشگاهیان برای ارائه مقالات، دانش و راهکارهای نوین علمی آنها در حوزه پیشبرد اهداف والای سوادآموزی، توانست چندین مقاله تهیه کند و این مقالات و کارهای علمی را به سازمان ارائه دهد. کرمی افزود: خوشبختانه کرمانشاه در این زمینه توانست رتبه مؤثر را در رهیافت‌های نوین (رسا) بر اساس گام دوم انقلاب کسب کند.

اجرای طرح شتاب بخشی سوادآموزی در کرمانشاه

وی از اجرای طرح شتاب بخشی سوادآموزی در کرمانشاه خبر داد و گفت: این طرح در استان‌هایی اجرایی می‌شود که نرخ باسوادی در آن استان کمتر از میانگین کشوری است اما خوشبختانه نرخ باسوادی در کرمانشاه از میانگین کشوری بالاتر است و اجرای این طرح به خواست استان برای تحقق کامل باسوادی در شهرستان‌های این استان بوده است.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه در برخی از مناطق عشایری، حاشیه و دور افتاده این استان میانگین سطح سواد کمتر از میانگین کشوری است، خاطرنشان کرد: تلاش داریم با اجرای طرح شتاب بخشی در یک پروسه چهار الی پنج ساله نرخ باسوادی در این مناطق را به میانگین کشوری و یا حتی تحقق کامل نرخ باسوادی برسانیم.

استخدام آموزش دهندگان فعال در دست تصویب است

کرمی به موضوع به کارگیری و استخدام آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی در آموزش و پرورش که سالیان متمادی در این حوزه فعالیت داشته‌اند، بیان کرد: این موضوع یک بار به کمیسیون آموزش مجلس رفت و به شورای نگهبان نیز ارسال شد اما برگشت خورد، خوشبختانه مجدداً در مجلس به تصویب رسیده و برای شورای نگهبان نیز ارسال شده است.

وی با بیان اینکه هفته گذشته معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در رابطه با همین موضوع در مجلس حضور یافت، تاکید کرد: موضوع استخدام آموزش دهندگان فعال برابر با قانون به محض تصویب شورای نگهبان حتماً اجرایی می‌شود.

کرمی با توصیه به آموزش دهندگان مبنی بر کلاس گذاری طی سال تحصیلی جدید، تاکید کرد: آموزش دهندگانی که طی سال تحصیلی جاری و جدید کلاس نهضت سوادآموزی برگزار نکنند استخدام شامل آنها نخواهد شد.

وی به شرایط و ملاک استخدامی آموزش دهندگان اشاره کرد و گفت: قبولی مثمر داشتن، فعال بودن و دارای کلاس ملاک است. کرمی با اشاره به دغدغه برخی از آموزش دهندگان از لحاظ شرایط سنی، خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه این آموزش دهندگان سال‌های متوالی در حوزه سوادآموزی فعالیت داشتند و بیمه آنها نیز واریز شده است مشکلی برای استخدام در بدنه آموزش و پرورش ندارند.

کد خبر 5863849

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha