به گزارش خبرنگار مهر، معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامهریزی دانشگاه علوم پزشکی اهواز عصر امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: ساخت و راهاندازی درمانگاه مرزی چذابه به عنوان یکی از مرزهای استراتژیک، اقدام با ارزش و ماندگار دانشگاه علوم پزشکی اهواز برای زائران است که با مدیریت و کار جهادی همکاران در دانشگاه به سرانجام رسید.
سیدسعید آزنده عنوان کرد: درمانگاه مرزی شهید علی هاشمی پایانه چذابه در زمینی به مساحت ۸۰۰ متر، زیربنای ۴۰۰ متر مربع در فاز اول و اعتباری بالغ بر ۸۰ میلیارد ریال ساخته و راهاندازی شد که انتظار میرود با اضافه شدن دو طبقه دیگر در فاز دوم بتوانیم تمام خدمات پشتیبانی اعم از اسکان و تغذیه را در همین محل به همکاران ارائه دهیم.
وی اظهار کرد: در این درمانگاه علاوه بر استقرار پزشکان متخصص، عمومی و پرستار، کلیه امکانات مورد نیاز یک اورژانس از جمله اتاق تریاژ، اتاقCPR ، واحد گزش، دو سالن مجزای بستری آقایان و خانمها، داروخانه و سالن سرد برای خدماترسانی خوب و مطلوب به مراجعین وجود دارد.
وی بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی اهواز در مرز چذابه و بستان، از تمامی ظرفیت خود برای خدماترسانی استفاده کرده و روزانه حدود ۳۵۰ پرسنل بهداشت، درمان، اورژانس ۱۱۵، خدمات و پشتیبانی در پایانه مرزی در حال ارائه خدمت هستند.
آزنده به مراکز پشتیبان درمانگاه پایانه مرزی چذابه اشاره کرد و گفت: بیمارستان شهدای نفت دشت آزادگان، در سطح بالاتر از آن، بیمارستانهای علامه کرمی و شهید دکتر مجید بقایی و در بالاترین سطح، بیمارستانهای گلستان و امام خمینی (ره) اهواز، آماده پشتیبانی از درمانگاه مرزی شهید علی هاشمی هستند.
نظر شما