۳۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۳۲

مدیر امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی مطرح کرد؛

فراز و نشیب های تأمین فضای آموزشی برای دانشجو-معلمان خراسان جنوبی

فراز و نشیب های تأمین فضای آموزشی برای دانشجو-معلمان خراسان جنوبی

بیرجند-مدیر امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی گفت: دانشگاه فرهنگیان استان در مورد فضای آموزشی با مشکلاتی رو به رو است که از راه های مختلف در حال رفع آن است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام جواد اکبری مطلق صبح سه شنبه در نشست خبری با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان یک مجموعه حاکمیتی و مورد تأکید مقام معظم رهبری است، اظهار کرد: زمین برای احداث پردیس خواهران و برادران دانشگاه در ده هکتار سال گذشته در کنار دانشگاه آزاد به ما واگذار شد.

مدیر امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی با اشاره به مشکلات تأمین فضای آموزشی مورد نیاز دانشگاه بیان کرد: این پروژه به خاطر اختلافاتی بین دانشگاه و شهرداری معطل مانده بود که این مشکل رفع شد و در حال حاضر کل پروژه حدود ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

اکبری مطلق با بیان اینکه این پروژه شامل پردیس خواهران و برادران و سلف و مسجد است، ادامه داد: اعتبار مورد نیاز پروژه ۳۰۰ میلیارد تومان است و هر تأخیری برای تکمیل این پروژه به ضرر ما است.

وی گفت: در مورد اعتبارات این پروژه نیز ۱۵ میلیارد متمم سفر اول بوده است که نوسازی استان با این اعتبار در حال انجام است و از مصوبات سفر دوم هیأت دولت هم برای این طرح مهم ۱۰۰ میلیارد طی ۳ سال تخصیص پیدا خواهد کرد.

مصوبات شورای انقلاب فرهنگی درباره کیفیت بخشی دانشگاه فرهنگیان

مدیر امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی ادامه داد: شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه‌ای تحت عنوان کیفیت بخشی دانشگاه فرهنگیان داشته که در ۲۰ اردیبهشت ما ابلاغ شده است که ماده ۷ بند الف می‌گوید دولت موظف است ساختمان اداری، آموزشی و رفاهی متعلق به دستگاه‌های اجرایی را که در اختیار واحدهای دانشگاه علمی - کاربردی وابسته به خود دستگاه اجرایی بوده و اکنون تعطیل شده به مدت ده سال به دانشگاه فرهنگیان واگذار کند..

اکبری مطلق با بیان اینکه پیگیری‌های ما در مورد بند الف به نتیجه‌ای نرسید، بیان کرد: بند ب ماده ۷ می‌گوید که وزارت آموزش پرورش مکلف است مکان‌های دانش سرا و مراکز تربیت معلم سابق را قبل سال تحصیلی ۱۴۰۲ _ ۱۴۰۳ در اختیار دانشگاه فرهنگیان قرار دهد و وزیر آموزش پرورش ۱۷ خرداد در اجرای مصوبه نامه‌ای به ادارات استان‌ها نوشت مبنی بر اینکه این فضاها و مکان‌ها ظرف مدت یک هفته شناسایی و احصا شود.

۲۳ فضای دانشسرا و مرکز تربیت معلم قدیمی در خراسان جنوبی

وی گفت: در راستای این نامه در خراسان جنوبی ۲۳ دانش سرا در شهرهای فردوس، طبس، قاین، خضری و خوسف و بیرجند شناسایی شد.

مدیر امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی گفت: با توجه به شناختی که از مشکلات آموزش و پرورش داشتیم تأکید کردیم که حداقل از این ۲۳ مکان چهار فضا را در اختیار ما قرار دهند تا نیاز ما به فضای آموزشی نیز تأمین شود.

اکبری مطلق با بیان اینکه ورودی امسال دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی حدود ۸۹۰ دانشجو است، اظهار کرد: ظرفیت‌های ما شامل ۶۷ دانشجوی الهیات، ۱۲۱ دانشجوی آموزش تاریخ، ۴۱ دانشجوی رشته جغرافیا، ۵۷ دانشجوی رشته زبان و ادبیات فارسی، ۶۴ دانشجوی رشته علوم اجتماعی، ۵۶ دانشجوی رشته راهنمایی و مشاوره و ۱۷۵ نفر کاردانی آموزش ابتدایی به دلیل کمبود معلم اختصاص داده شده است.

وی ادامه داد: امسال ۱۱۲ دانشجوی خانم و ۶۷۸ دانشجوی پسر در پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی پذیرش می‌شوند.

مدیر امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی افزود: مجموع دانشجویان ما دو هزار و ۴۰۰ نفر است که مهرماه سال جاری با پذیرش دانشجویان جدید به سه هزار و ۱۰۰ نفر می‌رسد.

اکبری مطلق با بیان اینکه ما تنها ۲۰ عضو هیأت علمی داریم که ۹۵ درصد آنان در آستانه بازنشستگی هستند، یادآور شد: تلاش داریم از طریق جذب دکتر – معلم و فراخوان‌های جذب هیأت علمی وزارت علوم این مشکل را بر طرف کنیم.

کد خبر 5867967

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha