۲۴ آبان ۱۳۸۶، ۱۳:۳۶

مدیر حوزه علمیه قم:

پژوهش باید سرلوحه کار حوزویان قرار گیرد

پژوهش باید سرلوحه کار حوزویان قرار گیرد

قم - خبرگزاری مهر: مدیر حوزه علمیه قم گفت: تحقیق و پژوهش در مسائل اسلامی باید سرلوحه کار حوزویان باشد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت الاسلام حسینی بوشهری قبل از ظهر پنجشنبه در همایش اصطلاح نامه و کاربردهای آن در محیط الکترونیکی در مؤسسه امام خمینی(ره) قم گفت: مسئله تربیت نیروی انسانی اگر از زاویه پژوهش کارآمد باشد حاصل آن مؤثر خواهد بود و اگر تحصیل و تدریس منهای تحقیق و پژوهش باشد اثری بی‌ارزش تلقی می‌شود.

وی اظهار داشت: حفظ و یگان و گسترش مبانی اسلامی با تحقیق صورت می‌گیرد و تألیفات ما باید رنگ پژوهشی داشته باشد.

مدیر حوزه علمیه قم ضمن قدرداری از تهیه کنندگان اصطلاح نامه دینی بر رسالت حوزویان در تبیین اصول و مبانی اسلامی اشاره کرد و گفـت: در بسیاری از مسائل اقتصادی، سیاسی، و... اصطلاح نامه وجود داشت اما در مسائل علوم سیاسی این خلاء احساس می‌شد که به همت دفتر تبلیغات اسلامی به ثمر نشست.

وی افزود: تدوین این اصطلاح نامه انقلابی در بحث‌های پژوهشی ایجاد کرد که باید حوزویان ا‌ز آن نهایت استفاده را بکنند و موضوع پژوهش را سرلوحه خود قرار دهند.

حجت الاسلام حسینی بوشهری با اشاره به مشکلات پیش روی تحقیق و پژوهش گفت: اگرچه امروزه پژوهش نسبت به گذشته بیشتر صورت می‌گیرد، اما هنوز نیازمند برگزاری همایش‌های مختلفی در راستای تبیین اهداف پژوهش اسلامی هستیم.

وی نبودن هدف در پژوهش، عدم برنامه‌ریزی پژوهشگران، نداشتن روشی منطقی در امر پژوهش، ضعف امکانات، برخورد سطحی‌نگری با پژوهش و... را از دیگر مشکلات این بخش برشمرد.

در ادامه این مراسم رئیس دفتر تبلیغات اسلامی استان قم طی سخنانی گفت: توجه به فوریت‌ها و عرصه‌های بنیادی و اساسی یکی از مأموریت‌های مهم دفتر تبلیغات اسلامی است که به اجرای آن پایبند است.

حجت الاسلام سید حسن ربانی تصریح کرد: این دفتر همواره به‌عنوان یک نماد روشنفکر به دنبال تبیین کارهای جدید و کارآمد بوده و تأسیس گروه اصطلاح نامه از جمله این مسائل می‌باشد.

وی افزود: خوشبختانه امروزه بعد از گذشت 15سال، تلاش علمی این مرکز به ثمر نشسته و اصطلاح‌نامه علمی‌ تدوین شد که به عنوان افتخاری بر افتخارات اسلام به حساب می‌آید.

حجت الاسلام ربانی در پایان گفت: 81 مقاله این همایش ارسال شده که از این تعداد 46 مقاله به دبیرخانه ارسال شده است.

وی افزود: جمعا 31 مقاله پذیرفته شد که از این تعداد 11 مقاله به صورت شفاهی ارائه می‌شود، 6مقاله به صورت پوستر، و 14 مقاله به چاپ می‌رسد.

کد خبر 586968

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha