به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سعید سرکار در نشست هم اندیشی برنامه های ستاد توسعه فناوری نانو با بیان این مطلب افزود: یکی از اهداف کلان ستاد، تولید ثروت و قرار گرفتن در میان 15 کشور برتر در زمینه نانو است. از این رو باید به شاخصهای مغتبر مانند آموزش، پژوهش، فناوری و تولید و بازار توجه و بر اساس آن برنامه ریزی کرد.
طبق گفته وی تشویق و ترغیب محققان حوزه نانو، ترغیب و پرورش نیروی فعال و ارتقای جایگاه علمی در زمینه نانو در عرصه های بین الملل است.
سرکار پایان نامه ها، چاپ مقاله، مطالب و پوستر، سفر استادان برای ارزیابی عملکرد دانشجویان دوره فرصت مطالعاتی، طرح تدریس دروس اختیاری فناوری نانو، چاپ کتابهای فناوری نانو، ثبت اختراع، ماموریتهای فناورانه و برگزاری همایش و کارگاههای آموزشی را از جمله حوزه های حمایتی ستاد دانست.
وی دراین باره اضافه کرد: در مقطع کارشناسی ارشد به پایان نامه هایی که در حوزه نانو باشد مبلغ یک میلیون و 200 هزار و در دوره دکتری 3 میلیون و 600 هزار تومان طی دو مرحله پرداخت می شود.
مدیر گروه منابع انسانی ستاد فناوری نانو پایان نامه ها را به 3 سطح تقسیم بندی کرد و افزود : طبق آیین نامه حمایتهای تشویقی ستاد، سطح اول، پایان نامه هایی هستند که منجر به تولید محصول و یا ایجاد شرکت شوند. در سطح دوم پایان نامه هایی قرار می گیرند که در زمینه گرایشهای کاریردی نانو در راستای نیازهای کشور تدوین شوند و پایان نامه های سطح سوم، تحقیقات همراه با نمونه آزمایشگاهی هستند.
وی ادامه داد: به پایان نامه های دوره کارشناسی ارشد سطح دو بین 800 تا یک میلیون و 600 هزار تومان تعلق می گیرد. ضمن آنکه میان پایان نامه های سطح دو و سه تفاوتی قائل نشدیم.
سرکار در خصوص حمایت از سفرهای فناورانه تاکید کرد: استادانی که در حوزه نانو کار می کنند، در اینگونه ماموریتها علاوه بر حمایتهای دانشگاه مربوط از سوی ستاد ماهیانه مبلغ 500 دلار دریافت می کنند و در صورتی که این ماموریت برای کسب مهارت در عرصه نانو باشد حمایتهای تشویقی به هزار دلار در ماه می رسد.
وی صاحب نظر بودن و ارجاع متن کتاب به حداقل 4 مقاله شخصی چاپ شده در نشریات معتبر را از ویژگیهای نگارنده کتاب ذکر کرد و گفت : برای نگارش کتاب در این حوزه در داخل کشور 3 و درخارج کشور 5 میلیون تومان اختصاص داده ایم.
مدیر گروه منابع انسانی ستاد نانو، رتبه فناوری نانوی ایران در دنیا را 26 دانست و گفت: در حالی که در 6 ماهه اول سال 2007 ،147 مقاله در ISI توسط محققان ایران به چاپ رسیده بود، در 3 ماه بعد این تعداد به 159 مقاله از ایران منتشر شده است.
نظر شما