۲۲ شهریور ۱۴۰۲، ۸:۰۸

دادستان دادسرای انتظامی مرکز وکلا:

شایع‌ترین تخلف وکلا اشتغال همزمان است

شایع‌ترین تخلف وکلا اشتغال همزمان است

اردبیل- دادستان دادسرای انتظامی مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه گفت: شایع‌ترین تخلف وکلا اشتغال همزمان است که انتظار می‌رود وکلای جوان از بین شغلشان، یکی را برگزینند.

به گزارش خبرنگار مهر، یادگاری شامگاه سه‌شنبه در مراسم تحلیف و اعطای پروانه کارآموزی مرکز وکلای قوه قضائیه استان اردبیل اظهار کرد: بر اساس صراحت قانونی وکلا بعد از دریافت پروانه وکالت باید از بین شغل وکالت و یا سایر مشاغل یکی را انتخاب کرده که در صورت اشتغال همزمان ابطال پروانه آنها را به همراه خواهد داشت.

وی تصریح کرد: باید محل فعالیت وکلا متناسب با آنچه که در پروانه قید شده به درستی انجام شود تا به آدرس وکیل سرپرست ارائه خدمات و اطلاع از موضوعات برای وکیل و کارآموز انجام شود.

دادستان دادسرای انتظامی مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه گفت: عدم تمدید پروانه نیز تا ۶ ماه تخلف محسوب شده و بعد از ۲ سال می‌تواند ابطال دائمی را به همراه داشته باشد.

یادگاری افزود: انتظار ما این است که وکلای جوان و کارآموزان در کنار تمدید پروانه و پرهیز از اشتغال همزمان، آدرس دفتر و تلفن همراه خود را به درستی ثبت کنند تا ارائه اطلاعات و خدمات به این افراد به درستی انجام شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در کنار مسائل حقوقی، انتظار می‌رود وکلا با مباحث انتظامی نیز که به شکل گسترده در حال تدوین و قانونگذاری است، آشنایی پیدا کرده که در سال ۱۴۰۰ آخرین اصلاح آئین‌نامه را در قالب لایحه استقلال شاهد بودیم.

یادگاری اضافه کرد: در مباحث انتظامی باید وکلا و مشاوران حقوقی با حضور در کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی بتوانند بر قوانین و مقررات مسلط بوده و به درستی و مراقبت بیشتر مأموریت خود را انجام دهند.

وی به مصوبه اخیر مجلس اشاره کرد و ادامه داد: متأسفانه در این مصوبه اهمیت و جایگاه وکالت مورد توجه قرار نگرفته و انتظار می‌رود همچون گذشته امر وکالت و جایگاه آن مورد توجه و دقت نظر قرار گیرد.

یادگاری بیان کرد: وکلا باید از نظر علمی و اخلاقی آراستگی واقعی را داشته باشند و با تسلط علمی و آشنایی با مبانی و قوانین مصوب بتوانند در این سنگر یاریگر قضات در صدور آرای عادلانه باشند.

وی از کارآموزان مرکز وکلای قوه قضائیه استان اردبیل خواست تا در کنار اطلاع و آگاهی به مباحث تخصصی خود، با مقررات انتظامی و احکام صادر شده نیز آشنایی پیدا کرده و در این دوره‌ها حضور پیدا کنند.

یادگاری در ادامه سخنان خود اظهار کرد: در آئین‌نامه به صراحت به وکلا اعلام شده که شماره همراه و محل کار خود را به درستی قید کنند تا به محض ارسال برگه‌های دادسرای انتظامی کار به شکل معلق باقی نماند.

وی تصریح کرد: عمده پرونده‌های اراده شده به دادسرای انتظامی در کمیته صلح و سازش مختومه می‌شود اما گاه انتظار می‌رود وکلا خود در دادسرای انتظامی حاضر شده و پاسخگوی مسائل مطرح شده باشند.

یادگاری گفت: در استان‌ها شاهد راه‌اندازی دادسرای انتظامی با محوریت دادیاران هستیم و پرونده‌ها در مرحله بدوی در استان‌ها و تجدید نظر در تهران مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.

وی افزود: از طریق سامانه به طرفین دعوی اطلاع داده می‌شود تا در موعد مقرر در دادگاه انتظامی حضور پیدا کنند که قطعاً بعد از رسیدگی اولیه صدور آرا، این احکام برای بررسی مجدد به تجدید نظر ارجاع داده می‌شود.

یادگاری خاطرنشان کرد: صدور احکام یا با احراز تخلف یا منع پیگرد همراه است که قطعاً در هر ۲ مرحله ضرورت دارد وکلا آگاهی کامل را داشته باشند.

دادستان دادسرای انتظامی مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه بیان کرد: امیدواریم شرایط مناسبی را در امر وکالت در کشور شاهد باشیم و وکلای جوان و تازه وارد به این عرصه بتوانند مسئولیت و مأموریت خطیر خود را انجام دهند.

کد خبر 5884902

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • امیر AE ۰۹:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۲
      0 0
      قرار داد وکالت نمی دهند سفید امضا میگیرن بعد به نفع خودشان پر میکنند میگویند قرار داد وکالت نمی دهیم از طرف مقابل پول میگیرن کوتاهی میکنند یه خیانت از موقعیت شغلی خودشان هم سو استفاده میکنند