خبرگزاری مهر، گروه استانها - عرفان منصوریان: هشت سال ایثارگری رزمندگان ایران در برابر دشمن تا دندان مسلح زبانزد عام و خاص شد به گونهای که هنوز خاطرات رشادت فرماندهان و رزمندگان دوران دفاع مقدس بر زبانها جاری است.
با توجه به اینکه دفاع مقدس از جمله دورانهای تأثیرگذار و فراموش نشدنی در تاریخ کشورمان به شمار میرودبرای زنده نگه داشتن آن دوران و ارج نهادن به فرهنگ ایثارگری در هفته دفاع مقدس به سراغ یکی از یادگاران دوران دفاع مقدس و عملیات بدر و برادر ۳ شهید رفتهایم.
حضور در جبهههای جنگ واجب عینی بود
«عباس امام پناهی» که از رزمندگان و جانبازان دوران دفاع مقدس و اهل شهرستان فومن است در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی گروهکهای تروریستی و ضد انقلاب نا امنیهای بسیاری در کشور به وجود آورده و کمتر روزی بود که خبری از ترور و یا اقدام تروریستی به گوش نرسد اما با تشکیل بسیج و ثبت نام جوانان در این نهاد مردمی من هم در بسیج ثبت نام کرده دورههای آموزشی آن را گذراندم.
این رزمنده دوران دفاع مقدس به فضای حاکم در آن دوران و جذب جوانان و نوجوانان برای انجام فعالیتهای مذهبی اشاره کرد و ادامه داد: زنده نگه داشتن شعائر انقلاب و نهضت پر برکت امام (ره) در گرو پیروی از امام بود، فضای اجتماعی آن دوران به گونهای بود که جوانان و نوجوانان خود را به این رود خروشان میسپردند و من نیز حضور در جبهه را چون برادرانم واجب عینی دیدم.
این جانباز دفاع مقدس با بیان اینکه به عنوان داوطلب بسیجی در جنگ حضور داشتم، گفت: با پایان ماموریتم در منطقه هورالعظیم قصد ترک منطقه را داشتم که فرمانده گردان به بنده گفت تا چند روز دیگر عملیات داریم، وقتی از آغاز یک عملیات با خبر شدم، دوباره قصد ماندن کردم تا در مقابل دشمنان قرار بگیریم و ۱۹ اسفند ماه سال ۱۳۶۳ بود که عملیات بدر آغاز شد.
امام پناهی با تاکید بر اینکه در عملیات بدر هواپیماهای جنگی دشمن مدافع نیروهای زمینی آنها بودند، تصریح کرد: نیروهای ما با سختی و بدون امکانات در مقابل دشمن صف آرایی میکردند و رزمندگانمان توانستند یکی از هواپیماهای دشمن را در آسمان بزنند.
وی با اشاره به اینکه تمام توان دشمن برای مقابله و جلوگیری از پیروزی در عملیاتها استفاده میشد، گفت: با پشتیبانی توپخانه و رشادت ایثارگران توانستیم در این عملیات پیش روی کنیم و غنایم زیادی از ادوات جنگی بگیریم.
دو برادرم به فاصله ۲۱ روز شهید شدند
امام پناهی با تاکید بر اینکه بعد از شهادت برادرم بیت الله، بنده و شهید محمد ابراهیم و هیبت الله در عملیات کربلای ۴ و ۵ در کنار یکدیگر بودیم، افزود: شهید هیبت الله در گردان ابوالفضل (ع) و شهید محمد ابراهیم در لشکر امام علی (ع) بود و بنده هم در لشکر محمدرسول الله راننده آمبولانس بودم.
این جانباز دوران دفاع مقدس با یادآوری اینکه دو برادرم به فاصله ۲۱ روز در کربلای ۴ و ۵ به شهادت رسیدند، ادامه داد: خبر شهادت بنده نیز در روستایمان پیچیده بود.
امام پناهی با بیان اینکه چند نفر برای شناسایی پیکر بنده به معراج شهدای مشهد رفته بودند، گفت: وقتی به روستا و خانه برگشتم از این اتفاق خبر نداشتم.
عباس امام پناهی با اشاره به اینکه وقتی وارد خانه شدم یکی از همسایهها که در خانه بود بعد دیدن بنده از حال رفت، اظهار داشت: از خانواده متوجه شدم که شایعه خبر شهادت بنده بعد شهادت دو برادرم در عملیاتهای کربلای ۴ و ۵ به محل زندگی ما رسیده بود.
برادر شهیدان امام پناهی با اشاره به اینکه بنده در عملیات بدر مجروح شدم، ادامه داد: برای اینکه خانواده دچار استرس و ناراحتی نشود، هرگز سعی نمیکردیم که خبر مجروحیتمان را برایشان بازگو کنیم.
جانباز شیمیایی و رزمنده دوران دفاع مقدس با بیان اینکه شهدا نمونه بارز ولایتمداری بودند، افزود: وصیت نامه شهدا گویای اهداف و آرمانهای آنها است.
ارزشهای دفاع مقدس باید برای نسل جدید بازخوانی شوند
وی با اشاره به اینکه ارزشهای دفاع مقدس باید برای نسل جدید بازخوانی شوند، ادامه داد: سد محکم ما در مقابل دشمنان در جنگ تحمیلی ایمان، تعهد، ولایتمداری، میهن دوستی و غیرت دینی بود.
برادر شهیدان امام پناهی گفت: تاریخ دفاع مقدس میتواند موضوع هزاران ساعت فیلم و کتاب و محتوای فرهنگی و معرفتی باشد.
رزمنده دوران دفاع مقدس با بیان اینکه در دفاع مقدس رزمندگان تهدیدها و کمبودها را به فرصت تبدیل کردند، افزود: ایمان و توکل و ولایتمداری قویترین سلاح رزمندگان اسلام بود.
برادر شهیدان امام پناهی با اشاره به اینکه جنگ تحمیلی در باطن یک جنگ جهانی علیه ایران اسلامی بود، اظهار داشت: مدعیان امروزی حقوق بشر بزرگترین نقض کننده حقوق بشر در جنگ تحمیلی شدند.
وی بزرگترین فتح رزمندگان را حفظ انقلاب اسلامی و خاک میهن اسلامی بیان کرد و افزود: چهار برادر برای دفاع از میهن و انقلاب اسلامی احساس تکلیف کردیم و به خاکریزهای دفاع رفتیم که بنده از فیض شهادت جا ماندم و سه برادرم به شهادت رسیدند.
وی نقش مادران و پدران شهدا در پشتیبانی و تربیت فرهنگی و دینی رزمندگان را بسیار تأثیر گذار دانست و افزود: صبر و استقامت مادران و پدران شهدا ستودنی است.
امام پناهی با تاکید بر اینکه تجربه دفاع مقدس قدرت دفاعی ایران اسلامی را چندین برابر کرد، گفت: ارزشهای دفاع مقدس، سیره شهدا و روحیه ایثار و شهادت باید برای نسلهای آینده زنده نگه داشته شوند.
نظر شما