۶ مهر ۱۴۰۲، ۱۰:۵۴

عضو هیأت مدیره شرکت فرادانه چهارمحال و بختیاری مطرح کرد؛

رفع آلودگی‌های زیست محیطی در دستور کار شرکت فرادانه

رفع آلودگی‌های زیست محیطی در دستور کار شرکت فرادانه

شهرکرد_عضو هیأت مدیره شرکت فرادانه چهارمحال و بختیاری گفت: این شرکت در جهت کاهش در جهت کاهش آلودگی زیست محیطی و بوی نامطبوع، اقداماتی را در دستور کار خود قرار داده است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی حیدری، عضو هیأت مدیره شرکت فرادانه چهارمحال و بختیاری امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این شرکت در جهت کاهش در جهت کاهش آلودگی زیست محیطی و بوی نامطبوع، اقداماتی را در دستور کار خود قرار داده است.

وی تصریح کرد: در سال ۱۳۹۲ رایزنی‌هایی با دو شرکت در آلمان و هلند جهت تأمین دستگاه‌های موردنیاز انجام شد اما متأسفانه به دلیل تحریم‌های موجود امکان خرید این دستگاه‌ها فراهم نشد.

حیدری یادآور شد: با جمع‌آوری اطلاعات بسیار درنهایت این نتیجه حاصل شد که در یک مجموعه کوچک به صورت آزمایشی اقدامات لازم جهت کاهش مسائل زیست محیطی انجام شود.

وی عنوان کرد: درصورت حصول نتیجه موردنظر اقدامات لازم جهت کاهش و کنترل این موضوع در شرکت به کار گرفته شود.

حیدری با بیان اینکه جهت کاهش مسائل زیست محیطی حاصل از فعالیت شرکت و تولید خوراک آبزیان دو راه وجود دارد که اولین مورد سوختن اوزن و دومین راهکار نیز اکسیژن فعال است گفت: درحال حاضر روش دوم در دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد اما اکسیژن فعال توانایی از بین بردن ذرات معلق را ندارد و با توجه به اینکه در شرکت فرادانه این ذرات وجود دارد به دنبال راهکاری جهت کنترل آن‌ها و درنتیجه استفاده از اکسیژن فعال هستیم.

حیدری با اذعان بر اینکه با وجود هزینه بالایی که استفاده از اکسیژن فعال برای شرکت فرادانه به همراه دارد عنوان کرد: جهت کاهش آلودگی‌های زیست محیطی تلاش بسیاری درحال انجام است و درصورتی که اقدامات انجام شده طی یک ماه آینده به نتیجه برسد کار در مقیاس بزرگ‌تر انجام خواهد شد.

شرکت فرادانه زمینه اشتغال ۲۵۰۰ نفر از جوانان را فراهم کرده است

حسین حیدری مدیر عامل شرکت فرادانه در ادامه این نشست اظهار کرد: شرکت فرادانه با سابقه فعالیت بالا خدمات بسیار زیادی به صنعت آبزی‌پروری در ایران و دنیا ارائه می‌کند.

وی تصریح کرد: این شرکت با بکارگیری ۲۵۰۰ نیروی کار به صورت مستقیم در اشتغالزایی نقش بسزایی داشته است.

حیدری ادامه داد: این شرکت با تولید حدود ۲۷۵ هزار تن انواع خوراک آبزیان و حیوانات خانگی سهم بزرگی در کشور و آسیای میانه دارد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۰ هزار تن انواع خوراک آبزیان از شرکت فرادانه به کشورهای عراق، روسیه، ارمنستان، تاجیکستان و ازبکستان صادر شد بیان داشت: خوشبختانه این شرکت در حوزه تأمین امنیت غذایی پیشرفت‌های خوبی داشته همچنین با به کارگیری نیروهای متخصص شرکت فرادانه به بهترین شکل درحال فعالیت است.

حیدری بیان داشت: شرکت فرادانه بزرگ‌ترین تولیدکننده خوراک آبزیان در خاورمیانه است.

وی اذعان داشت: با توجه به حجم بالای تولید در این شرکت یکی از مهم‌ترین مشکلات تأمین ماشین‌آلات جهت حمل و نقل محصولات است و در برخی موارد شرکت خودروهای موردنیاز خود را از طریق استان‌های همجوار تأمین می‌کند.

سرانه مصرف آبزیان در ایران ۱۰ کیلوگرم است

اسفندیار نجفی مدیر تحقیق و توسعه شرکت فرادانه چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با اشاره به اینکه آبزی‌پروری نقش مؤثری در امنیت غذایی دارد بیان داشت: در حوزه امنیت غذایی دو موضوع اهمیت دارد اولین مورد تأمین غذای جمعیت کشور و دومین مورد نیز کیفیت غذایی است که باید جهت تأمین سلامت افراد مصرف شود.

وی تصریح کرد: طی چند سال گذشته در کشور متأسفانه تنها مورد تأمین غذای جمعیت کشور مورد توجه قرار داشت و به کیفیت موادغذایی توجه چندانی نشد.

نجفی یادآور شد: در دنیا آبزیان به دلیل داشتن پروتئین، امگا ۳، فسفر، ویتامین‌ها و… به عنوان یک غذای با کیفیت مطرح هستند و مشاهده می‌شود سلامت مردم در کشورهایی که سرانه مصرف آبزیان بالایی دارند نیز بیشتر است.

وی با اشاره به اینکه در دنیا سرانه مصرف آبزیان در یک سال به ازای هر فرد ۲۰ کیلوگرم است اما در ایران این میزان ۱۰ کیلوگرم است گفت: آبزی‌پروری در این سرانه نقش بسیاری داشته و پیش از توسعه آبزی‌پروری تنها مردم در استان‌های مجاور دریا از آبزیان مصرف می‌کردند

نجفی با بیان اینکه آبزی‌پروری نسبت به سایر تولیدات مانند تولید گوشت قرمز به آب کمتری نیاز دارد گفت: این آب می‌تواند در کشاورزی مورد استفاده قرار بگیرد که این موضوع در تأمین امنیت غذایی اثرگذار است.

وی خاطر نشان کرد: ۱۸.۵ درصد از ماهی قزل‌آلا دنیا در ایران تولید می‌شود و شرکت فرادانه نیز حدود پنج تا هفت درصد خوراک این نوع ماهی را تولید می‌کند.

نجفی اذعان داشت: سهم ایران از بازار جهانی قزل‌آلا بسیار کم بوده چراکه مصرف داخلی این ماهی بالا است درصورتی که اگر سایر انواع ماهی نیز در سبد غذایی مردم قرار بگیرد سهم ایران از بازار جهانی افزایش پیدا خواهد کرد.


کد خبر 5897474

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha