علی حسنی، نویسنده متن و کارگردان نمایش "قالی گل خاتون"، درباره آن به خبرنگار مهر گفت: "نمایش به شیوه زنده و عروسکی اجرا میشود و قصه روایتی درباره ستمهایی است که در دوران خان سالاری بر مردم میرفت. البته در کنار این موضوع به مسایل دیگر از جمله سنت قالیبافی در کشور و اهمیت توجه به مهر و محبت هم اشاره میشود."
داستان نمایش درباره خان یکی از روستاهای کشور است که وسایل بافت قالی را در اختیار اهالی روستا قرار میدهد و در قبال آن از مردم قالی میخواهد. اما گل خاتون در زمان مقرر نمیتواند قالی را تحویل بدهد. خان در صورتی حاضر به دادن مهلت به این پیرزن میشود که وی برایش یک گل هفت رنگ بیاورد و دخترش بهبود پیدا کند.
حسنی درباره شرایط برگزاری جشنواره تئاتر کانونها هم گفت: "نسبت به سال گذشته برنامهریزی و دادن امکانات به گروههای نمایشی بهتر و مناسبتر است. حمایت از گروهها به واسطه دادن کمک هزینه اجرا و ارائه سالن برای تمرین گروهها به شکل مناسب صورت گرفته است."
در نمایش "قالی گل خاتون" محمد ریاضتی، زهرا فریدونی، علی حسنی و فرشته عاشورنژاد بازی میکنند. حسنی و عاشورنژاد عروسکگردانی این اثر را نیز بر عهده دارند.
نظر شما