به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه برق ایران، محمد بهزاد با بیان اینکه نیروگاه خصوصی فردوسی به روش BOO در این استان ساخته می شود، افزود: این طرح در شش واحد 159 مگاواتی و در مجموع با ظرفیتی نزدیک به یک هزار مگاوات در دست ساخت است.
مدیرعامل سازمان توسعه برق ایران با اشاره به راهاندازی دو واحد نخست این نیروگاه در سال جاری، تصریح کرد: با راهاندازی واحد سوم نیروگاه خصوصی فردوسی، تلاشها برای تکمیل تجهیزات واحد چهارم و راهاندازی آن متمرکز می شود.
وی همچنین پیشرفت عملیات اجرایی این نیروگاه را بیش از 80 درصد عنوان کرد و افزود: این پروژه با سرمایهگذاری شرکت مپنا ساخته می شود.
بهزاد نیاز استان خراسان به برق را رو به رشد عنوان و تصریح کرد: در پاسخ به این نیاز روزافزون مصرف برق منطقه که ناشی از گسترش صنایع، توسعه کشاورزی و مصارف عمومی و خانگی است، ساخت نیروگاه خصوصی فردوسی در این منطقه لازم به نظر می رسید، که با برنامه ریزی صورت گرفته این مهم تاکنون به خوبی پیش رفته است.
وی از تشویق، حمایت و جذب سرمایه گذاری غیردولتی در بخش نیروگاهی، تامین بخشی از تقاضای شبکه سراسری برق کشور و کمک به افزایش پایداری شبکه به عنوان بخشی از اهداف ساخت این نیروگاه یاد کرد و گفت: افزایش ظرفیت تولیدی برق و ایجاد زمینههای اشتغال در منطقه، استفاده از حداکثر توان مهندسی داخل کشور، ارتقاء دانش فنی در ساخت نیروگاهها از دیگر اهداف مهم ساخت این نیروگاه به شمار می رود.
مدیرعامل سازمان توسعه برق ایران با بیان اینکه در این نیروگاه از توربینهای نوع V94/2A استفاده شده است، تصریح کرد: ایران جزو معدود کشورهایی است که از فناوری ساخت توربینهای نیروگاهی برخوردار است.
نظر شما