دكتر اعلا طلوعي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با تاكيد بر اينكه قرار داد درمان مشكلات اورژانسي دهان و دندان نوآموزان از سوي سازمان آموزش و پرورش استثنايي كشور با وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي بسته شده است ، افزود : بر اساس اين قرارداد فقط مشكلاتي همچون پوسيدگي هاي عفوني دندان ها درمان مي شود و مواردي كه مربوط به زيبايي دهان و دندان نوآموزان است در اين قرار داد لحاظ نمي شود.
وي با اشاره به اينكه در سال جاري 866 هزار و 481 نوآموز در طرح سنجش مورد ارزيابي بينايي ، شنوايي و آمادگي تحصيلي قرار گرفتند ، افزود : به تمام دانش آموزاني كه در طرح سنجش مورد ارزيابي قرار گرفتند شناسنامه سلامت ارايه شد.
معاون امور فرهنگي و اجتماعي سازمان آموزش و پرورش استثنايي درباره ضرورت شناسنامه سلامت گفت : در شناسنامه سلامت تمام مسايل و مشكلات جسمي نو آموزان از بدو ورود به مدرسه ذكر شده است و در هر سن و موقعيتي كه دانش آموز به پزشك مراجعه كند پزشك مي تواند با توجه به شناختي كه نسبت به وي از مطالعه شناسنامه سلامت به دست مي آورد به معالجه كودك بپردازد.
وي با اشاره به اينكه از سال 76 با كاهش رشد مواليد روبه رو هستيم ، افزود : در سال جاري حدود يك ميليون و 200 هزار نوآموز به پايگاه هاي طرح سنجش سلامت مراجعه كردند و مابقي نو آموزان كه در مناطق محروم و روستاهاي دور افتاده به سر مي برند توسط خانه هاي بهداشت مورد معاينه قرار گرفتند.
دكتر طلوعي با تاكيد بر اينكه پايگاه هاي سنجش سلامت بين 75 تا 77 درصد از مناطق كشور را تحت پوشش دارد ، گفت : در برنامه اي سه ساله به طور صد در صد تمام مناطق كشور تحت پوشش پايگاه هاي طرح سنجش سلامت قرار مي گيرند.
وي با اشاره به اينكه بهداشتياران خانه هاي بهداشت توانايي كمتري نسبت به متخصصان به كار گرفته شده در طرح سنجش سلامت دارند ، افزود : روند شناسايي كودكان خاص در مناطق محروم و روستاهاي دور افتاده و عشاير به دليل عدم توانايي براي ارايه خدمات ضعيف است و تا زماني كه نتوانيم اين خدمات را به آنها ارائه دهيم ، شناسايي آنها جز زدن برچسب عقب ماندگي براي آنها هيچ سودي ندارد .
نظر شما