به گزارش خبرنگار مهر، حمید نوری ظهر چهارشنبه در اظهار کرد: در این راستا حکمرانی منابع طبیعی باید به سمت مردمی شدن پیش رود چرا که بدون مشارکت مردمی نمیتوان برای ارتقای خدمات اکو سیستمی فعالیت کرد.
وی ادامه داد: سازمان منابع طبیعی کشور در یک سال اخیر یک برنامه دقیق ۱۰ ساله همراه با برشهای سالانه تدوین کرده است که با اجرای آن، به بسیاری از اهداف حفاظتی میتوان دست یافت.
نوری اضافه کرد: در حوزه فرسایش، رسوب ریزگردها و مراتع نیز اقداماتی تدوین شده است که با انسجام بین بخشی و فرانهادی شاهد به ثمر رسیدن تمامی برنامه خواهیم بود.
مدیرکل دفتر آبخیزداری و حفاظت خاک سازمان منابع طبیعی کشور اظهار کرد: مدیریت مخاطرات طبیعی نیازمند نگاه چند بعدی و در کنار هم نهادن ظرفیتهای نهادهای دولتی و غیر دولتی به ویژه مردم و جوانان است.
نوری گفت: حوزه دریاچه ارومیه همراه با سه حوزه دیگر با مساحت یکهزار و ۷۸۰ هکتار پایلوت برای اجرای طرح جامع آبخیزداری کشور انتخاب شده است.
توانمند سازی و توسعه مشارکت اجتماعی سازمانهای مردم نهاد از اهداف وزارت ورزش و جوانان است
دبیر شورای عالی جوانان کشور نیز در این اجلاس گفت: توانمند سازی و توسعه مشارکت اجتماعی سازمانهای مردم نهاد از اهداف در دست پیگیری در وزارت ورزش و جوانان است.
وحید یامین پور افزود: محیط زیست از جمله حوزه و شبکههایی است که طرفدار بسیاری دارد و این نشان از دغدغه مندی جوانان و اعضای سازمانهای مردم نهاد است.
وی اظهار کرد: تبیین و استفاده از ظرفیت رسانهای، خانواده و زنان، محیط زیست و منابع طبیعی از حوزههای فعالیت سازمانهای مردم نهاد است که هرکدام از آنها در برنامه توسعهای این بخش قرار دارند.
دبیر شورای عالی جوانان کشور با بیان اینکه آنچه در غزه میبینیم کشتار بیرحمانه انسان است، اضافه کرد: انسان جدید انسان تصرف است و میخواهد همه چیز را برای خود تصرف کند و رسانه ابزار تصرف است.
وی با اشاره به اینکه در حوزه تبین و رسانه خانواده و زنان محیط زیست منابع طبیعی از حوزههای فعالیت سمنها است، گفت: دبیران نماینده تشکلهای جوانان هستند پیام بر سایر اعضا برای انجام کارهای محیط زیستی باشند، برای رسیدن جوانان به هدفهای بلند و دور اندایشانه باید حمایت کرد
دبیر شورای عالی جوانان کشور اضافه کرد: محیط زیست از جمله حوزه و شبکههای بود که طرف داربسیاری دارد و این نشان از دغدغه مندی جوانان است.
نظر شما