۱۱ آبان ۱۴۰۲، ۱۲:۱۴

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام:

آمریکا شریک نسل کشی و جنایت جنگی کم نظیر صهیونیست ها در غزه است

آمریکا شریک نسل کشی و جنایت جنگی کم نظیر صهیونیست ها در غزه است

قم- رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: آمریکایی ها با در اختیار قرار دادن بمب شریک نسل کشی و جنایت جنگی کم نظیر صهیونیست ها در غزه هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله صادق آملی لاریجانی ظهر پنجشنبه در آئین رونمایی از نرم افزار کتابخانه و درخت واره جامع اصول که در مؤسسه تحقیقات اسلامی نور برگزار شد با محکوم کردن جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه بیان داشت: جنایاتی که رژیم اشغالگر قدس در غزه مرتکب شده در طول تاریخ کم نظیر بوده است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان داشت: قلوب همه مسلمین این روزها جریحه دار است و همگان نگران وضعیت برادران و خواهران و کودکان در غزه هستند.

وی با بیان اینکه آمریکایی‌ها شریک جرم رژیم صهیونیستی هستند افزود: آنها از هزاران کیلومتر دورتر از کشور خود در منطقه مستقر شدند و این جنایات را راهبری می‌کنند و عجیب آن است آمریکایی‌ها حماس را تروریست می‌خوانند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: حماس از کشور و مردم خود دفاع می‌کند در صورتی که آمریکا با در اختیار قرار دادن بمب‌های یک تنی به رژیم صهیونیستی جنایت می‌کند و آنچه امروز در غزه رخ می‌دهد جنایات جنگی است و حمله به بیمارستان و مساجد و مدرسه نقض حقوق بشر است.

آیت الله آملی لاریجانی بیان داشت: جهان اسلام باید از برادران و خواهران خود در این مسئله دفاع کنند و به فرموده رهبر معظم انقلاب در کل دنیا مردم علیه این جنایات به پاخواستند و کشورهای اسلامی باید برای جلوگیری از فاجعه عظیم‌تر و نسل کشی کلی، اقدامات علمی صورت دهند.

وی در ادامه گفت: نوشتن یک کتاب کار بسیار سختی است و تهیه نرم افزارهای این چنینی نیز نیازمند کار جمعی در حوزه‌های تخصصی مختلف است.

وی با بیان اینکه امروز حوزه‌های علمیه با نیازهای بسیار جامعه در ساحت‌های مختلف مواجه است افزود: نسل جوان ما پرسش‌های بسیاری دارند که این پرسش‌ها با رساله حل نمی‌شود و برخی از سوالات اساسی است که اصل زندگی و معمای آن از جمله این پرسش‌ها است که حوزه‌ها علمیه باید پاسخگو باشند و البته این امر نیازمند ابزار است.

وی عنوان داشت: نرم افزارهایی که در مرکز تحقیقات کامپیوتری اسلامی نور تولید شده است امکانات بسیاری را در اختیار محققان قرار می‌دهد.

وی ادامه داد: روزگاری حتی مراجع تقلید برای پاسخ به سوالات، به کتاب‌های محدودی دسترسی داشته اند، اما امروز امکانات و ابزارهای بسیاری وجود دارد که کار را برای محققان آسان‌تر کرده است.

وی گفت: امروز هزاران کتاب فقهی با امکان جستجو وجود دارد که می‌تواند دغدغه‌ها را برای پژوهشگران فراهم کند و این مرکز امکانات بسیاری را در اختیار محققان قرار داده است.

وی با بیان اینکه بسیاری از اشکالات به علم اصول باز نمی‌گردد بلکه این ایراد به حوزه علمیه است افزود: نباید برنامه ریزی به گونه‌ای باشد که همه حوزویان اصول و فقه بخوانند و در این خصوص باید سطح بندی صورت گیرد و کسانی که می‌خواهند مراحل اجتهاد را طی کنند مسیری خاصی را نسبت به سایرین طی کنند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: معتقدیم که باید علوم انسانی اسلامی تولید شود که اگر بخواهیم از معارف اسلامی استفاده کنیم نیازمند منابع و ابزارهایی هستیم.

آیت الله آملی لاریجانی گفت: در حوزه علمیه باید تقسیم کار شود و نباید همه طلاب فقط فقه و اصول بخوانند و اگر کسانی که می‌خواهند تبلیغ را دنبال کنند نباید کتاب‌های سنگین را طی سالیان زیاد بخوانند و حتی در فقه نیز باید به صورت تخصصی کار دنبال شود.

وی با بیان اینکه امروز نظام اسلامی در مقام استنباط مسائل نیازمند مباحثی است که باید کاربردی شود افزود: نرم افزارها به توسعه علوم کمک می‌کند و علوم باید نیازهای فراوان جامعه را پاسخ دهند و پژوهشگران باید کارهای جدیدی انجام دهند که این نرم‌افزار ها کمک بسیاری انجام می‌دهند.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: باید استفاده روحانیون از این نرم افزارها با قیمت مناسب و حتی رایگان باشد و از سویی دیگر انتظار می‌رود در برداشت مطالب در این نرم‌افزار ها محدودیت‌ها برداشته شود.

وی تصریح کرد: این مرکز کارهای خوبی تولید کرده و باید توسعه یابد، اما راه‌های جدیدی همانند هوش مصنوعی را هم باید دنبال کرد و از این ظرفیت‌های جدید نیز بهره برد.

آملی لاریجانی گفت: باید از رهبر معظم انقلاب تشکر کرد، زمانی که به این ظرفیت‌ها توجه نمی‌شد ایشان نسبت به این موضوعات تاکید و حمایت‌های لازم را داشتند.

کد خبر 5928370

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha