به گزارش خبرنگار مهر، سید محمود حسینی پور بعدازظهر شنبه در جلسه شورای تعاون ضمن محکوم کردن جنایات رژیم غصب اسرائیل گفت: آنان مدعیان حقوق بشر هستند اما تمامی شها را زیر پا گذاشتهاند و در یک ماه گذشته بیش از پنج هزار کودک بی گناه توسط رژیم کودک کش اسرائیل به شهادت رسیدند و نهادهای حقوق بشری کجا هستند تا این جنایت را ببینند.
وی نقش شورای تعاون را مهم دانست و گفت: رشد اقتصادی از طریق توسعه فعالیتهای اقتصادی مردمی به ویژه بخش تعاون امکانپذیر است و چارهای نداریم که به این سمت حرکت کنیم.
وی با عنوان اینکه برای مردمی کردن اقتصاد بهترین روش، بخش تعاون است و متأسفانه دولتی بودن اقتصاد سبب شد تا بخش تعاون و خصوصی سهم حداقلی در اقتصاد کشور داشته باشند که این یک آسیب بزرگ است، افزود: تعاونیها باید از کارکرد دولتی بودن خارج شوند.
استاندار مازندران یادآور شد: باید با پررنگ کردن بخش تعاون به عنوان بازوی اقتصاد برای گسترش طرحها به بخش خصوصی اقدام شود و یکی از مهمترین بخشهایی که نیازمند توجه است، جوانان فارغ التحصیل جویای کار هستند.
حسینی پور ادامه داد: در بسیاری از کشورها از بخش تعاونی به عنوان روش کارآمد برای مردمیسازی اقتصاد و گسترش عدالت اجتماعی استفاده میشود ولی در ایران با وجود تاکید دینی و قوانینی که بالادستی و مترقی این بخش مغفول مانده است.
استاندار مازندران گفت: با وجود فعالیت ۱۴ هزار تعاونی در استان مازندران نیازمند آسیب شناسی دقیق هستیم تا علت عدم توفیق تعاونیها بررسی شود که چرا موفق نبوده است.
وی تصویب و ابلاغ سند توسعه بخش تعاون را از اقدامات مؤثر دولت سیزدهم ذکر کرد و گفت: توسعه شرکتهای تعاونی در استان مازندران باید به گفتمان قالب تبدیل شود و همه باید در این زمینه کار کنند.
وی نقش رسانهها را در تبیین مواهد تعاونیها مؤثر دانست و از مسئولان خواست برای افزایش شتاب سهم تعاون در استان مازندران نقش خود را به خوبی ایفا کنند و گفت: توسعه نواآوری و تعاون دانش بنیان در اولویت کار استان مازندران قرار گیرد تا بتوانیم در صدور مجوزها و قراردادها و امتیازات دولتی، بخش مردمی وعمومی در اولویت قرار گیرند و تعاونیها باید در طرحهای ملی و استانی مشارکت داده شوند.
حسینی پور از تعاونیهای فعال و تازه تأسیس های اجرایی خود را برای حوزههای مختلف طرحهای اجرایی خود را ارائه دهند تا بتوانیم طرحها را بررسی کنیم و مجوزهای لازم را صادر کنیم و گفت: بیش از ۱۴ هزار و ۷۰۰ شرکت تعاونی اسمی در استان وجود دارد که باید پایش و بررسی شوند.
نظر شما