۲۵ آبان ۱۴۰۲، ۲۰:۰۳

رییس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا تبیین کرد:

اصول حاکم بر اندیشه‌های دفاعی مقام معظم رهبری

اصول حاکم بر اندیشه‌های دفاعی مقام معظم رهبری

رییس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا گفت: شخصیت علمی رهبری حتی در میان خواص نیز چندان شناخته شده نیست و امیدواریم با ادامه این کنگره‌ها شناخت بیشتری از این ابعاد علمی به وجود آید.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سعیدی رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا در دومین اجلاسیه کنگره بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه ای ضمن گرامیداشت یاد شهدای مظلوم غزه و تقدیر از دست اندرکاران برگزاری این کنگره، ابراز داشت: شخصیت علمی مقام معظم رهبری حتی در میان خواص نیز چندان شناخته شده نیست و امیدواریم با ادامه این کنگره‌ها شناخت بیشتری از این ابعاد علمی به وجود آید.

حجت الاسلام سعیدی در ادامه به تبیین اصول حاکم بر اندیشه‌های دفاعی مقام معظم رهبری پرداخت و تصریح کرد: تدابیر مهمی را در عرصه‌های دفاعی اندیشه مقام معظم رهبری شاهد هستیم که همگی مبانی قرآنی دارد و باید این مبانی استخراج و دکترین دفاعی معظم له تدوین می‌گردید.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا اولین اصل حاکم بر اندیشه دفاعی رهبر انقلاب را اتکا بر یاری الهی برشمرد و گفت: قرآن در موارد متعدد بر وعده‌های الهی تاکید می‌نماید و مقام معظم رهبری نیز در فرمایشات خود بر تحقق قطعی این وعده‌های الهی اشاره نموده است.

وی ادامه داد: تاکید بر تقویت قدرت دفاعی یکی دیگر از مبانی قرآنی اصول دفاعی رهبری است که ایشان در این باره می‌فرماید آمادگی دفاعی دشمن را از حمله و تجاوز بیمناک می‌سازد.

حجت الاسلام سعیدی سومین اصل را بصیرت و هوشمندی در برابر دشمن دانست و گفت: بصیرت یکی از اوصاف الهی است و مبانی دعوت انبیا شمرده می‌شود. رهبری در سخنان خود بصیرت را تشخیص خط درگیری دشمن می‌خواند.

وی در تبیین اصل چهارم خاطرنشان کرد: اصل بعدی رویکرد اتکا به مردم در دفاع است. تکیه همه انبیا نیز به مردم بوده است و این روشی است برگرفته از آموزه‌های الهی است. رهبر انقلاب نیز حل همه مشکلات در برابر نظام را با همراهی مردم ممکن می‌داند.

حجت الاسلام سعیدی ادامه داد: اصل پنجم، نفی سلطه بیگانگان با تکیه بر قاعده نفی سبیل است. رهبر انقلاب شاخص سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران را نفی رابطه سلطه گری یا سلطه پذیری بیان داشته است.

وی اصل ششم را نفی ظلم و ظلم پذیری خواند و بیان داشت: این اصل نه تنها ظلم کردن را نهی می‌نماید بلکه پذیرش ظلم را نیز محکوم می‌کند که برگرفته از آیات کلام الله مجید است.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا خاطرنشان کرد: اصل هفتم تکیه بر سلاح‌های متعارف در دفاع است. به کرات معظم له می‌فرمایند سلاح‌های کشتار جمعی و هسته‌ای در دکترین دفاعی ما جایی ندارد. از اصول مورد تاکید رهبری تکیه بر سلاح‌های متعارف و پرهیز از سلاح‌های کشتار جمعی است که برگرفته از آموزه‌های قرآنی به شمار می‌آید.

وی اصل هشتم را دفاع از مظلومان و مستضعفان دانست و یادآور شد: قرآن کریم در آیات متعدد بر این مسئله تاکید کرده است و مبانی راهبردی امام و رهبری در دفاع از آرمان فلسطین و حمایت از لبنان، سوریه، عراق و… از این اصل نشأت می‌گیرد.

حجت الاسلام سعیدی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی تصریح کرد: دو اثر مهم طوفان الاقصی شکسته شدن امپراتوری رسانه‌ای رژیم صهیونیستی در سطح بین المللی و بیداری وجدان خفته بشریت بود.

وی اصل نهم را توجه به عمق راهبردی در دفاع خواند و گفت: این تفکر باعث تقویت جریان مقاومت در منطقه شده است و اثر عمیقی را نیز برجای گذاشته است. نگاه عمیق و راهبردی رهبر انقلاب موجب تقویت قدرت بازدارندگی، قطع ید قدرت‌های چپاولگر در منطقه و دور شدن خطر از جهان اسلام و… بوده است.

حجت الاسلام سعیدی در پایان عدم تجاوز به محیط زیست، توجه به عوامل مؤثر نامتقارن، لزوم مشروعیت وسیله برای دستیابی به هدف و اتمام حجت با دشمن را از دیگر مبانی دفاعی مقام معظم رهبری برشمرد و ادامه داد: مبانی جنگ ترکیبی غرب از مبانی فکری امپریالیستی و اومانیستی آنان ریشه می‌گیرد. ما نیز باید در مسئله جنگ ترکیبی به مبانی خود توجه نمائیم.

کد خبر 5940417

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha