۲۹ آبان ۱۴۰۲، ۱۳:۵۱

انواع درب اتوماتیک کدام است و چه کاربردی دارند؟

انواع درب اتوماتیک کدام است و چه کاربردی دارند؟

کارشناسان هایپر صنعت فامکو با ۲۰ سال سابقه در عرضه با کیفیت ترین تجهیزات ساختمانی، اطلاعات بیشتر و دقیق تری درباره خرید انواع درب اتوماتیک ارائه کرده اند که در ادامه به آنها می پردازیم.

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، استفاده از تکنولوژی برای برآورده کردن نیازهای روز بشر، منجر به تولید تجهیزات و ابزار مناسب جهت افزایش امنیت و راحتی افراد شده است. درب‌های اتوماتیک نیز نمونه‌ای از این پیشرفت‌ها هستند که در کنار حفظ کیفیت زیبایی، باعث افزایش سرعت و سهولت در ترددها و انتقالات شده اند. شناخته شدن و افزایش محبوبیت این درب‌ها، باعث استفاده از آنها در صنایع و محیط‌های مختلفی شده است.

هر یک از درب‌های اتوماتیک (خودکار) که با نام برقی یا الکتریکی نیز شناخته می‌شود، سطح امنیت و سرعت موتور متفاوتی نیز دارند. بنابراین توجه به نوع کاربری درب از مهم‌ترین مواردی است که حتماً باید به آن توجه داشته باشید. کارشناسان هایپر صنعت فامکو با ۲۰ سال سابقه در عرضه با کیفیت ترین تجهیزات ساختمانی، اطلاعات بیشتر و دقیق‌تری درباره خرید انواع درب اتوماتیک ارائه کرده اند که در ادامه به آنها می‌پردازیم.

انواع درب اتوماتیک

درب اتوماتیک از لحاظ متریال و جنس مواد اولیه، دسته بندی‌های مختلفی همچون درب اتوماتیک شیشه‌ای یا فولادی دارند اما دسته بندی اکثر مدل‌های این درب‌ها، آنچه در ادامه خواهید دید، بر اساس کاربرد و نوع فضای قابل استفاده انجام می‌شود.

درب اتوماتیک بیمارستانی

فضای شلوغ و پر تردد بیمارستان‌ها باعث شده است که برای رفت و آمد راحت تر و سریع‌تر افراد و همچنین حفظ بهداشت از درب اتوماتیک بیمارستانی در قسمت‌های مختلف بیمارستان و مراکز درمانی استفاده شود. درب‌های اتوماتیک بیمارستانی نیز خود انواع مختلفی دارند. درب اتوماتیک بیمارستانی هرمتیک معمولاً مناسب اتاق عمل و بخش ICU است. این درب‌ها بر خلاف دیگر انواع درب اتوماتیک بیمارستانی، عایق کامل گرما و صدا هستند که باعث ایزوله سازی محیط و کاهش چشمگیر نفوذ آلودگی یا انواع میکروب به داخل اتاق می‌شوند. درب اتوماتیک بیمارستانی معمولاً از فلز یا شیشه بسیار مقاومی ساخته می‌شود و برای بهبود عملکرد پرسنل دارای سرعت باز و بسته شدن بالایی دارد.

سیل یا راهبند درب‌های اتوماتیک بیمارستانی قابلیت ضدعفونی کنندگی بالایی داشته و از نفوذ کمترین مقدار میکروب و آلودگی به محیط نیز جلوگیری می‌کند. این درب‌ها با سرعت بالا، صدا و لرزش کم و حسگرهای ایمنی حساسی که دارند معمولاً در کلین روم‌ها، آزمایشگاه‌های پاتوبیولوژی و اتاق‌های ایزوله مورد استفاده قرار می‌گیرند. درب اتوماتیک ضدتشعشع یا شیلد که به درب سربی نیز معروف است با استفاده از لایه سربی خود تشعشات مضر را تجزیه کرده و از خروج آنها جلوگیری می‌کند. این درب‌ها معمولاً در محیط‌های رادیولوژی و مراکز پزشکی هسته استفاده می‌شوند.

انواع درب اتوماتیک کدام است و چه کاربردی دارند؟

درب اتوماتیک صنعتی

درب‌های اتوماتیک صنعتی معمولاً در دو نوع فولد آپ و رول آپ ساخته می‌شوند. درب اتوماتیک صنعتی رول آپ دارای مقاومت و سرعت بالایی است و می‌تواند حجم زیادی از فشارهای وارد شده را به خوبی تحمل کند. درب سریع صنعتی رول آپ هم مشابه نوع قبل است با این تفاوت که جمع شدن آن به صورت تاشو انجام می‌پذیرد. لازم به ذکر است که این درب اتوماتیک صنعتی را می‌توان در محیط‌های تجاری نیز نصب کرد.

درب اتوماتیک پارکینگ

درب‌های اتوماتیکی که در ورودی یا خروجی پارکینگ‌های اداری، تجاری، مسکونی و صنعتی نصب می‌گردند، معمولاً از نوع جکی یا ریلی هستند. درب اتوماتیک پارکینگ جکی معمولاً برای محیط‌هایی که دارای درب سنگین و بزرگی هستند، استفاده می‌شود. درب‌های ریلی که ساختاری کشویی دارند نیز در محیط‌های مختلفی نصب می‌شوند و نسبت به نوع جکی جای کمتری را اشغال می‌کنند.

درب اتوماتیک سکشنال

این درب‌های الکتریکی صنعتی برای استفاده درانواع پارکینگ‌های دارای سقف کوتاه و محیط‌های صنعتی بسیار مناسب هستند. درب‌های سکشنال صنعتی علاوه بر تامین امنیت و ایجاد ظاهری مناسب در محیط از میزان سرعت و استهلاک خوبی نیز برخوردار هستند و به علت داشتن موتور ۲۴ ولتی و داکت متصل به درب، حرکت کاملاً بی سر و صدایی دارند.

درب اتوماتیک ریلی

درب اتوماتیک ریلی یا اسلایدینگ، سنسورها و سیستم‌های کنترلی حساس و فعالی دارد که قابلیت تنظیم و کنترل از راه دور دارند. این درب‌ها در انواع مختلفی همچون درب اتوماتیک ریلی شیشه‌ای، گردان (دوار)، مثلثی (زاویه‌ای)، تلسکوپی، منحنی (قوسی) و درب اتوماتیک سوله تولید می‌شوند و دارای طرح‌ها و مدل‌های متنوعی هستند.

انواع درب اتوماتیک کدام است و چه کاربردی دارند؟

درب اتوماتیک لولایی

درب‌های اداری، تجاری، صنعتی، مسکونی و بیمارستانی تک لنگه یا دو لنگه لولایی دارای سیکل کاری شبانه روزی هستند و محدودیت رفت و آمد ندارند. عرض بازشوی درب‌های سوئینگ (لولایی) در حالت استاندارد ۱۲۰ سانتیمتر بوده و معمولاً دارای چشمی، موتور و اپراتورهای با کیفیت هستند. توجه داشته باشید که این درب‌ها به طور معمول در انواع لولایی شیشه‌ای و تاشو تولید می‌شوند.

خرید درب اتوماتیک

تنوع مدل‌ها و کاربری‌های انواع درب برقی به گونه‌ای است که انتخاب را برای مشتریان دشوار می‌کند. اطلاع از مشخصات دقیق این درب‌ها و دریافت اطلاعات صحیح از جمله مواردی است که می‌تواند در داشتن خریدی مناسب و مطمئن تاثیرگذار باشد. توجه داشته باشید که کارشناسان فامکو با ارائه مشاوره فنی رایگان، این کار را به بهترین نحو ممکن انجام می‌دهند. شما می‌توانید از طریق راه‌های ارتباطی مختلف این مجموعه با مشاورین فامکو تماس گرفته و راهنمایی لازم را دریافت نمایید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5944880

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha