دکتر ایگور مارکوف محقق دانشگاه میشیگان آمریکا در گفتگو با خبرنگار مهر گفت : آنچه که ما در این پروژه انجام داده ایم به تحول بزرگی در استراتژی شرکتهای سرشناسی نظیر اینتل و AMD منجر خواهد شد.
وی افزود : در این پروژه نرم افزار نوینی را با استفاده از اصول ساده دنیای نرم افزاری طراحی و ساخته ایم که طیف وسیعی از معایب تراشه های رایانه ای را شناسایی کرده است. نکته جالب توجه این است که بهترین گزینه ها را برای برطرف شدن آنها در اختیار کاربر رایانه ای قرار می دهد.
دکتر مارکوف ادامه داد : عملکرد این نرم افزار ساده اما در عین حال موثر بوده و ضریب اطمینان در عملکرد رایانه ها با اکثریت توان ممکن را فراهم می آورد.
این محقق جوان از دپارتمان علوم رایانه و برق دانشگاه میشیگان به مهر گفت: طی سالهای اخیر تلاش زیادی شده است تا بر روی تراشه های رایانه ای مانورهای قابل توجهی صورت گیرد تا ضریب ایجاد معایب گوناگون از جمله آلودگی آنها به انواع غلط نویسی به حداقل برسد. اکنون این فناوری جدید می تواند نقطه عطفی در این عرصه تلقی شود.
دکتر مارکوف در ادامه به مهر گفت : نسل بعدی رایانه ها در راه هستند و گرچه ما در زمان حال زندگی می کنیم که سطح پیشرفت خاص خود را دارد اما نگاه اصلی ما به آینده بوده و با صراحت می گویم که با استفاده از این فناوری نوین نسل بعدی رایانه ها بیمه شده اند.
وی افزود : معمولا برطرف کردن نواقص تراشه های رایانه ای با هزینه قابل توجه و در زمانی بسیار طولانی انجام می شود اما این برنامه نرم افزاری کل فرآیند را در زمانی کوتاه خلاصه کرده و سیستم سخت افزاری را در برابر مشکلات و نواقص تراشه ای بیمه می کند.
به گزارش مهر، دکتر مارکوف در سال 2001 موفق به دریافت جایزه ویژه مشارکت دانشگاه IBM شد و از آن زمان تمرکز اصلی فعالیتهای تحقیقاتی خود را بر تراشه های رایانه ای معطوف کرده است.
نظر شما