۱۵ آذر ۱۴۰۲، ۲۱:۲۲

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران:

۱۹۰ همیار محیط زیست در مازندران شناسایی شدند

۱۹۰ همیار محیط زیست در مازندران شناسایی شدند

ساری- مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران از شناسایی ۱۹۰ همیار محیط زیست و اهدای کارت شناسایی به آنان در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، عطااله کاویان شامگاه چهارشنبه در مراسم اهدای کارت شناسایی همیاران محیط زیست با اشاره به اینکه در هیچ جای دنیا، دولت‌ها به تنهایی نمی‌توانند محیط زیست را حفظ کنند، افزود: با پیگیری این اداره کل در دو سال گذشته، کارت شناسایی همیار محیطبان در استان صادر شد و ۱۹۰ نفر به صورت رسمی همیار محیط زیست شدند و کارت شناسایی خود را دریافت کردند.

وی ادامه داد: همیاران محیط زیست در راستای تحقق اهداف اصل پنجاهم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و در اجرای بند د ماده ۶ قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست و بند خ ماده ۶ قانون شکار وصید، به منظور مشارکت مردمی و بهره گیری از ظرفیت عمومی در امر حفاظت محیط زیست و توسعه فرهنگ زیست محیطی از طریق افتخاری با سازمان حفاظت محیط زیست همکاری می‌کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران تصریح کرد: همیاران محیط زیست از میان اقشار مختلف، اعم از اساتید دانشگاه‌ها، معلمین، ورزشکاران، اصحاب رسانه و افراد بومی و محلی هستند که در امر حفاظت محیط زیست به این اداره کل کمک می‌کنند.

کاویان، فضای کاری همیاران محیط زیست را سرشار از عشق الهی و عشق به طبیعت و محیط زیست دانست و گفت: با روش‌های نوین علمی با الهام از طبیعت و بهره گیری از دانش بومی، می‌توان به حفظ بیشتر محیط زیست کمک کرد.

وی از همه همیاران محیط زیست خواست تا در انجام سرشماری گونه‌های حیات وحش، به کارشناسان و محیطبانان استان کمک کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران بیان داشت: عوامل انسانی و شرایط طبیعی مانند آتش سوزی‌ها و افزایش درجه حرارت، موجب تغییر مسیر حیات وحش در زیستگاه‌هایشان شده که همیاران محیط زیست و افراد بومی، می‌توانند در این حوزه نیز به مجموعه محیط زیست استان کمک کنند.

گسترش آلودگی‌ها در حوزه محیط زیست

کاویان با اشاره گستره آلودگی‌ها در حوزه محیط زیست انسانی به دلیل گسترش بی ضابطه واحدهای صنعتی و افزایش قیمت و کمبود زمین و عرصه برای فعالیت این واحدها و همچنین نبود شهرک‌های صنعتی استاندارد در استان، از همیاران محیط زیست خواست در این حوزه نیز یاریگر کارشناسان و مدیران محیط زیست استان باشند.

وی با اشاره به انتظار عمومی جامعه از سازمان حفاظت محیط زیست در مقابل آلودگی‌ها و تخریب‌ها افزود: سازمان حفاظت محیط زیست دستگاهی نظارتی است و باید با پیگیری شرح وظایف دستگاه‌ها را به آنها یادآور شویم.

وی در پایان از گروه بندی همیاران محیط زیست در حوزه‌های تخصصی خبرداد و گفت: این اداره کل آمادگی دارد، دوره‌ها و آموزش‌های تخصصی زیست محیطی را برای همیاران محیط زیست برگزار نماید.

در این جلسه مرجان خراط صادقی عضو هیئت علمی دانشگاه، بهرنگ اکرامی عضو هیئت علمی دانشگاه و دامپزشک معتمد سازمان حفاظت محیط زیست، نسترن ربیع پور فعال محیط زیست و تیمارگر حیات وحش و بشیر پاشازانوسی از فعالین محیط زیست غرب استان، به بیان مسائل و مشکلاتی از قبیل نبود چاه جذبی و کاشت درختان مثمر در آرامستان‌ها، درخواست از دامپزشکان بخش خصوصی به عنوان همیاران محیط زیست، شکار بی رویه غیر قانونی و تلف شدن گونه‌های نایاب و در حال انقراض و کمبود نیروی محیط بان در سطح استان پرداختند.

در پایان جلسه کارت شناسایی همیار محیط بان به صورت رسمی به فعالان این حوزه اهدا شد.

کد خبر 5959876

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha